PR CUAET
-
На співбесіді відразу кажуть що погодили/не погодили візу, паспорт залишається і через пару днів можна забирати паспорт. (Хорватія)
-
Тоже интересует
-
Добрий вечір, скажіть як проплатити все? Анлікацію заповнила, а як проплачувати правильно не знаю. Дякую
-
Кожен другий вівторок відкривають слоти, але не багато. З 18:00 до 18:30 постійно оновлюйте сторінку і ловіть слоти як тільки зʼявляться.
-
Допоможіть будь ласка. як в резерв+ змінити адресу проживання?
-
Підкажіть, що я повинна вибрати із трьох запропонованих мені на сайті, щоб я змогла продовжити мій ворк перміт (КУАЕТ), який закінчується у 2025 році: 1.Temporary Resident Permit (in Canada) You may be eligible to extend your stay in Canada on a temporary resident permit. 2.Temporary Resident Permit (with an open work permit) You may be eligible to apply for an open work permit.Temporary Resident Permit (with a work permit) 3.Temporary Resident Permit (with a work permit) You may be eligible to apply for a work permit.
-
Можна написати вам в особисті стосовно відповіді на елиджибл лист? Дякую
-
Добрый день Подскажите, пожалуйста: получили справку о стаже вождения в Украине из сервисного центра МВС. Её нужно переводить только в Канаде (в данном случае - Онтарио) или можно в Украине? Нужно ли заверять документ (оригинал и перевод) у нотариуса?
-
Если для страховой - достаточно перевод с печатью бюро переводов (Украины)
-
Так, звісно:)
-
Доброго ранку. Я не знайшла окремої гілки БАНКИ , можливо тут хтось порадить вихід. ▶️Неділю назад я отримала дзвінок від банку про те що я повинна погасити заборгованість на кредитну карту так як я три місяці підряд з неї оплачувала убер у Торонто, я проживаю у Едмонтоні. Моя картка заблокована банком рік тому, після дзвінків на гарячу лінію її розблокувати не вдалося. У додатку банку я подала заявку на повернення цих сум, та є одне але, мій кредитний рейтинг над яким я працювала весь час- значно знизився. Що я повинна робити у цьому випадку? Дякую.