PR CUAET
-
Заповнюєте анкету від імені дитини
-
Потрібно бути в Канаді
-
Ми вже чекаємо пішов 5й місяць з Едмонтону, прийшло рівно 0 з 2 замовлених😒
-
По времени города в котором ловите
-
Дякую, дякую, 🙏 Я ще не встигла перевірити Ви мені дуже допомогли, будемо робити той рекорд
-
Для цієї програми треба довідки з 18 років.
-
Польща
-
Добрий день, підкажіть чи є тут міграційний консультант, що може надати невеличку консультацію по телефону, по pr (Ontario)? Наперед вдячна
-
Для якої країни?
-
Можливо Ви також в курсі… Чи можливо звернутися до посольства в Оттаві для отримання такої довідки? Ми тут знаходимося і це було б зручно. Чи треба другі шляхи шукати?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html тут можете дивитись усі інтрукції до програми
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, а якщо при одруженні змінила прізвище, то довідку краще брати з обома? Бо щось заплуталася. Дякую
-
дзвонив на лінію 1-888-242-2100, запитував про стадії по заявці: 1) info sharing; 2) eligibility; 3) criminality; 4) medical; 5) security; 6) background check. І вони мені казали що completed, passed, not started, in progress.
-
Добрий день, підкажіть чи є тут міграційний консультант, що може надати невеличку консультацію по телефону, по pr (Ontario)? Наперед вдячна
-
Польща
-
Це до approval in principle? Чи після
-
Безмежно вдячна! Гарного дня!
-
Пошукайте по гілці у пошуку зі словами Польща, тут багато, хто робив звідти.
-
Например в ВС нельзя только мсп поменять. Нужна карта. А остальное меняете без проблем
-
По факту після, але я про це не знав. Коли подивитесь хронологію, то стане ясно. У на aip 26.10.23., але лист про це надійшов в кінці січня 2024. І не надійшов би взагалі, якщо б під час розмови мені не повідомили що по нашій заявці був лист в жовтні, який ввдправили звичайною поштою (не імейлом). Я попросив переслати лист на імейл, після чого ми дізнались, що у на aip. Вкінці січня.
12 Jan 2024, 17:45
201646/429003
5 minutes ago