PR CUAET
-
Нарешті можна поділитись своїм таймлайном 🥳 AOS, non express entry, один аплікант без депендантів 20.09.2023 Подача на номінацію 06.10.2023 Отримання номінації (дозапитів не було) 17.10.2023 Подача на федеральному рівні 25.01.2024 AOR, запит на оплату біометрії. Оплата біометрії, відправила квитанцію Офіс - Sydney 12.04.2024 Запит на біометрію. Запит надіслати додаткові документи: - бекграунд форма, оновлена і з мокрим підписом - reference letters: той, що подавала для номінації, і оновлений з поточною датою - T4 за два роки - paystubs (відправила за 3-4 останні місяці) Все відправила в той же день Офіс - Etobicoke 15.04.2024 Здача біометрії Біометрія зарахована Медицина зарахована (стара, з серпня 2022) 20.04.2024 PAL 29.04.2024 Оновився трекер і кабінет Final decision - April 23rd, we're processing your background check 16.05.2024 Портал 1 Офіс - Montreal Final decision без змін, ніяких оновлень на порталі і в трекері 12.06.2024 - Портал 2 20.06.2024 - eCoPR Рівно 9 місяців з моменту подачі на номінацію Всім бажаю успіхів, удачі і багато терпіння!:)
-
Порадьте. Я подаюсь на новий ворк перміт і робитиму новий медичний чек ап. Хочу прикріпити до аплікації новий паспорт, який зробив місяць тому. Як думаєте, мені пред'явити новий паспорт при медичному обстеженні або все-таки показати старий, тому що він пов'язаний з ворк пермітом і т.д.?
-
Всім доброго дня. Маю питання стосовно паспорту дитини, можливо хтось був у подібній ситуації: плануємо відпочинок у Мексиці на грудень 2024. У дитини паспорт закінчується у кінці березня 2025. Мексика, як і більшість країн, просить валідність паспорту 180 днів від дати в'їзду. Але подовжити паспорт можливо лише за два місяці до його закінчення - тобто в кінці січня. Виходить паспорт-гарбуз - ні подовжити не можна, ні подорожувати по ньому. Чи можна щось придумати в цьому випадку, окрім оформлення нового паспорту?
-
так є такий глюк. день наперед
-
Нужно узнавать в конкретном учебном заведении. Сын отправлял в колледж копию диплома и перевод и они сделали сами эвалюацию. В фейсбуке девушка писала, что отправила перевод аттестата в колледж и им не подошёл документ. Но возможно там дело не в переводе, а в самом аттестате. Лучше подавать диплом при наличии, потому как украинского аттестата может быть недостаточно для поступления.
-
Странно, сегодня 20, а мне уже засчитали медкомиссию за June 21
-
Я его получила две недели назад
-
Подача на номінацію 13 вересня 2023; отримала 28 вересня 2023. Двоє дорослих і одна дитина. Не дзвонила, не писала. Розгляд федералами - 7 місяців і 10 днів. Дякую всім за допомогу та підтримку! Ви - неймовірні ❤️
-
Добрий день! Проживаємо в Монреалі. Work permit до 2026 року, а от картка медичного страхування лише до 2025 року. Підкажіть, будь ласка, чи вже хтось мав досвід подовження строку дії карти медичного страхування? Дякую заздалегідь!
-
Ого, я в березні і вже кіпішую чого так довго нічого немає