PR CUAET
-
Я его получила две недели назад
-
Подача на номінацію 13 вересня 2023; отримала 28 вересня 2023. Двоє дорослих і одна дитина. Не дзвонила, не писала. Розгляд федералами - 7 місяців і 10 днів. Дякую всім за допомогу та підтримку! Ви - неймовірні ❤️
-
Добрий день! Проживаємо в Монреалі. Work permit до 2026 року, а от картка медичного страхування лише до 2025 року. Підкажіть, будь ласка, чи вже хтось мав досвід подовження строку дії карти медичного страхування? Дякую заздалегідь!
-
Ого, я в березні і вже кіпішую чого так довго нічого немає
-
Доброго дня! Підкажіть, це нормально, що система не одразу оновлює бал? Змінила інформацію про отримані бали з англійської, і зараз бачу статус заявки Update not submitted
-
Доброго дня! Порадьте, будь- ласка, бухгалтера, що добре знається в канадцькій бухгалтерії( Онтаріо). Щиро дякую!
-
З минулої пʼятниці. На видачу не вимагають. Вимагають на подачу документів на паспорт.
-
Дуже рада за вас!!! :)
-
Так, у мене змінився статус на «Документ прибув до дипломатичної установи» 18 червня. Сьогодні забрав паспорт в Торонто без ніяких питань про резерв+ та військовий облік
-
проходила полтора года назад, но профессия моя требует нового медицинского чек апа, старый не подходит наверное, так как требуют за последние 12 месяцев и перечислены специальности, в одной из которых моя. Решил делать поэтому новый, но не знаю какой паспорт предьявить лучше - старый или новый