PR CUAET
-
Так, у мене змінився статус на «Документ прибув до дипломатичної установи» 18 червня. Сьогодні забрав паспорт в Торонто без ніяких питань про резерв+ та військовий облік
-
проходила полтора года назад, но профессия моя требует нового медицинского чек апа, старый не подходит наверное, так как требуют за последние 12 месяцев и перечислены специальности, в одной из которых моя. Решил делать поэтому новый, но не знаю какой паспорт предьявить лучше - старый или новый
-
Це їх робота, тому не казазали. Один раз запитали «коли ви дзвонили в нашу службу?», я сказав що тиждень тому, що мені важливе це питання. Я запитав чи це проблема, вони відповіли що ні.
-
26 березня
-
А коли Ви подавались на паспорт?
-
Добрий день! Ви медицину підгружали при подачі? Чи вон автоматично її підтягнули? Дякую
-
It depends on your down payment. Example. Purchase Price $300,000 Down Payment 5% or $15,000 Mortgage Insurance (Mandatory) 4% $12,000 So, your mortgage is $297,000
-
Привіт, є хтось, хто подавався на продовження вп після 31 березня?
-
👀 ГУМАНІТАРНА ПРОГРАМА: УМОВИ ТА ВИМОГИ | UA CANADA | WEBINAR ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 22 червня 2024 року ⏰ Час - 4PM TORONTO TIME 🎬 ПОСИЛАННЯ - www.youtube.com/live/ckEObKMWmN0 1. Гуманітарні критерії: кому можна подавати заяву 2. Фактори успіху для позитивного рішення 3. Чому люди отримують відмову за H&C 4. Процедура подання та строки розгляду 5. Загальні рекомендації для заявників на H&C 🎙 Доповідач: ✅ Natalya Scherbatov , ліцензований імміграційний консультант. ⁉️ Задавайте свої запитання в коментарях 🥺 ЗРОБИ РЕПОСТ: (у Вас займе 3 хвилини, а комусь буде корисно)🇺🇦🇨🇦
-
Таке питання, віза в одному паспорті, до 26, можу я податись на вп на 3 роки з другого паспорта? Ще таке питання, в чому різниця між IRCC Portal i IRCC secure? Вроді як подаватись треба з secure, але в мене такого аккаунта взагалі немає, а попередньо про апплікацію СUATE ще 22го року показує тільки в Поптал, підкаже хтось, що робити?
-
👀 ГУМАНІТАРНА ПРОГРАМА: УМОВИ ТА ВИМОГИ | UA CANADA | WEBINAR ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 22 червня 2024 року ⏰ Час - 4PM TORONTO TIME 🎬 ПОСИЛАННЯ - www.youtube.com/live/ckEObKMWmN0 1. Гуманітарні критерії: кому можна подавати заяву 2. Фактори успіху для позитивного рішення 3. Чому люди отримують відмову за H&C 4. Процедура подання та строки розгляду 5. Загальні рекомендації для заявників на H&C 🎙 Доповідач: ✅ Natalya Scherbatov , ліцензований імміграційний консультант. ⁉️ Задавайте свої запитання в коментарях 🥺 ЗРОБИ РЕПОСТ: (у Вас займе 3 хвилини, а комусь буде корисно)🇺🇦🇨🇦
-
Знайшла дякую Закинути тільки диплом і додаток ну і переклади вірно? Клікабельна опція лише ця на сайті wes