PR CUAET
-
Нічого не змінюється, залишається Апдейт нот сабмітед Як я в інтернеті прочитала, то існує такий баг (?) і люди прям заново заявки роблять. Але в мене ще й нема тієї кнопки withdraw 🥲
-
Принаймні, є кілька варіантів: 1) одержані від продажу грошові кошти (напр, USD) фізично везете в Канаду і декларуєте на в'їзді - договір купівлі-продажу є підтвердженням легального походження коштів. Це класичний варіант, але є незручності (везти готівку, певні питання безпеки). Якщо хтось продає по довіреності - питань ще більше. 2) виручені кошти кладете на рахунок укр банку, потім їх переказуєте (дуже довго, є ліміти, комісії) 3) дехто відкриває рахунок у крипті, кладе кошти, потім їх використовує у країні призначення 4) інші варіанти, як на мене, більш затратні по комісіями, або менш зручні.
-
Фігня якась. Деталей би побільше. Якщо один з батьків залишається податковим резидентом, то проблем не має бути
-
Дивіться на офіційному сайті t.me/prcuaet/2427/204155 У травні ціни виросли.
-
Дякую )
-
Вітаю всіх, маленьке питання, я зняв обмеження і подовжив термін ворк перміта, чи треба мені тепер змінювати Сін?
-
Дякую гарно )
-
Дякую гарно за силку )
-
Humanitarian Migration Toronto
-
Торонто
-
Дякую вам)
-
Я думав перший перестає діяти)