PR CUAET
-
Це взагалі ніяк не впливає, можете нічого не робити. Номінацію отримуєте ви, як головний аплікант. Не переживайте за депендента.
-
так. він може бути разом з запитом на біометрію
-
4 квітня
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, якщо подалися на АОС, вору перміт - КУАЕТ. Я правильно розумію що основний аплікант може податися на новий ворк перміт коли прийде провінційна номінація? І якщо так, то чи може депендент також отримати ворк перміт? Бо читав що BOWP тільки для основного апліканта
-
Всем привет, прислали дозапрос на оригинал справки о несудимости. Я прикладывал к аппликации оригинальную справку с консульства в Эдмонтоне, которую мне прислали оттуда. Никакого оригинала мне не прислали. Насколько я понимаю, эта справка и есть оригинал, но в дозапросе написано что у них есть переведённая версия, а они оригинал хотят. Как выходить из положения, прикладывать справку с дии, которую отправлял в консульство?
-
обидва варіанти вірні. ми робили study
-
Так, оригінал українською і переклад англійською. Все скануєте в один файл і прикріпляєте.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, якщо я вказувала в своїй заявці на ЕЕ мій досвід роботи в Україні, які документи мені потрібно мати? Чи існує якийсь перелік чи це лише довідка довільної форми про мою посаду, тривалість роботи, виконувані обов'язки...?
-
Так, вони завіряють, що довідка дійсна і надають її переклад. Оригінал то є з Дії
-
Там графік видачі в четвер 15-17 Ну в принципі я приїхала в 15 отримала в 17.40 Тому розраховуйте 3 години очікування мінімум