PR CUAET
-
В списку документів є чорна виноска, де написано: якщо ви не надаєте декларацію, ваша заявка на номінацію буде відхилена
-
Підтримую! 🤗 я сьогодні з дитиною і немовлям замість 13:40 (мій слот) зайшла о 17:00. І я підготувала усі копії і всі документи. Але все одно довго весь процес пройшов, а без копій то взагалі дуже дуже довго виходить! А людей, що очікують дуже багато!
-
Грубо говоря 1.5 месяца, норм
-
Скільки чекали на номінацію?
-
Прийшли сьогодні довідки з посольства Едмонтон. Відправила документи 3 березня, довідки датовані 21 березням. Отримали лише сьогодні 👍🏻
-
На жаль, зараз багато хто має цю проблему. Люди працювали рік- півтора і тепер не можуть податися
-
*якщо я вже алкоголік
-
@OstapBosak Доброго вечора. Якщо я планую подаватися по Alberta Accelerated Tech Pathway, та компанія не publicly traded, то я так розумію, що я повинен сам завантажити форми Т-2, Т-4 від роботодавця? Та чи буде проблемою, якщо я маю 24 місяці безперервного канадського стажу по одному NOC, але поточний роботодавець заснований тільки півтора роки тому?
-
Скільки було місяців коли ви подалися? Умовно коли ви приїхали і коли подалися?
-
Добавити нові заявки в gckey і там буде статус, можете пошукати в цьому чаті описували
-
А дитина є додана в профіль? Дійсно тільки дзвонити
-
Аналогічне питання
-
приїхали - серпень 2022, спочатку було наклацала в кабінеті CRA від незнань, зрозуміло що була відмова тоді й онлайн вже не було змоги подаватись. у травні 2024 подала всі пруфи й документи поштою , на що знову отримала відмову
-
Добрый день Я бы хотел подать документы на ПР вы этим занимайтесь
-
спробую завтра подзвонити
-
так є в профілі. думала може видалити й знову додати))) але щось не впевнена в цьому
-
Наразі вибірки по категорія чомусь призупинені. З квітня. Були лише ПНП (2) і СЕС (1)
-
Сьогодні вже їм листа написав
-
Теж відправили запит 17 квітня і був доставлений в Німеччину 28 квітня і досі немає нічого.
-
Так Є сенс Бо на ADR можуть давати мале вікно сабміту
12 Jan 2024, 17:45
202183/434768
3 minutes ago