PR CUAET
-
В MOSAIC и подобных Settlement organizations можно запросить грант 50% на переводы, выданных гос органами документов
-
Для цього вам треба залікувати в gckey акаунт аплікейш виготовлення карт Підключення програми PR Card; 1. Увійдіть у свій обліковий запис CIC (gkey) як зазвичай. 2. Перейдіть на сторінку, на якій ви натискаєте «Перевірити повний статус заявки», щоб переглянути свою заявку та повідомлення. 3. Але не натискайте цю кнопку, а натисніть «Додати свою заявку до свого облікового запису» . 4. Виберіть «Категорію» з спадне меню як «Картка постійного жителя» 5. У розділі «Деталі програми» виберіть «Будь ласка, виберіть один» «Унікальний ідентифікатор клієнта (UCI) та прізвище» 6. Введіть свій UCI так, як це БЕЗ ПРОБІЛІВ і БЕЗ ДЕФІСІВ 7. Введіть свою прізвище та Ім’я, як на вашому CoPR – тут мають значення ВЕЛИКІ та МАЛОГО РЕГІСТРУ 8. Складний, розділ «Місце народження» . Тут «Місто/місто народження» має дуже вирішальне значення . Скопіюйте його таким, яким він є на вашому CoPR, будь-які коми, верхній/нижній регістр, пробіли, просто скопіюйте це сюди. 9. Виберіть «Країна/територія народження» зі спадного меню. 10. Наступний розділ досить простий, оскільки ви просто обираєте «Дата, коли ви стали постійним жителем» 11. Введіть «Країна громадянства» та «Поточний сімейний стан» у спадних меню. 12. Натисніть «Шукати мою програму», якщо всі введені дані правильні, вам буде показано, що система знайшла вашу заявку. Вам просто потрібно натиснути «Пов’язати мою заявку з обліковим записом», і вона тепер відображатиметься на сторінці «Переглянути надіслані вами заявки» з вашою заявою на постійне проживання. 13. Якщо після натискання «Пошук моєї програми» з’явиться повідомлення, що програму не знайдено, натисніть «Спробувати ще раз» і спробуйте ще раз уважно ввести всі значення. Кожен день це дозволяє вам 5 спроб. Якщо він все ще не знайде вашу програму, ви можете спробувати ще раз наступного дня.
-
Видимо, да. Я загрузил только с консульства, получил дозапрос. Так что лучше с дии грузить и с консульства в кучу
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account/link-paper-online.html
-
А если посли подачи на AOS создать профиль в экспресс энтри пул , то надо писать им объяснительное письмо , что создал профиль в пул? Ведь в анкете был вопрос существует ли у вас какая либо аппликация в ЕЕ? Спасибо
-
Привіт. А можете показати скрін зі статусами? Коли саме було виготовлено, а коли доставлено? Багато людей чекають на зміни .
-
А паперовий лист не присилали?
-
Для этого не нужен PR. На Canada.ca указано, что нужен одобренный DTC и действующий SIN
-
Так
-
Вітаю) Дякую
-
Спробуйте через банк зареєструватися
-
вітаю! процесс значить розпочався
-
Я бухгалтер, консультація безкоштовна
-
Так
-
Вже бачу паспорт в дії
-
Цього не знаю, правда. Знаю, що можете мати заявки одночасно, як на EE , так і на AOS. Ми спочатку створювали EE, тому при подачі AOS, вказали номер профілю.
-
Підскажіть які вимоги до роботодавця якщо подаватися на EE по Canadian Experience Class?дякую
-
У меня муж ждёт с 21 января , в письме которое прислали сразу крайний срок рассмотрения до 23 июля (вот если не прийдет до этой даты то можно писать или что-то делать ) А я жду тоже с 23 марта -пока тишина
-
Вимоги скоріш до вас, а не роботодавця. Фул тайм, 30годин /тиждень мінімум, оплачувана, перерви на кшталт ЕІ не рахуються за досвід, позиція по ТІР 0-3 Щодо роботодавця реальний , якщо через ПНП - в межах конкретної провінції, якщо може відкриє ЛМІА для 50 або 200 додаткових балів, може підтвердити ваш стаж надавши Reference letters.
-
з ним тільки в кіно😊
12 Jan 2024, 17:45
202284/431874
less than a minute ago