PR CUAET
-
Дзвоніть в банк, поясніть ситуацію. Я так робила, в мене теж не проходило. Я дзвонила і при них робила проплату.
-
Зверніться до консульства, можливо воно видасть якийсь документ. Або зверніться тут у іншій гілці людина робить довідки з України, спитайте її може вона допоможе отримати свідоцтво. Або пишіть пояснення офіцеру з посиланням на законодавство або що вони там прийняли наші «ефективні менеджери»
-
Так, але вимоги змінювалимя пару міс тому. Якщо профіль створений 8 міс тому, то тоді міг бути eligible, а зараз пішла переаодача і апдейт і вже не пройшло по новим вимогам.
-
Хм…дивно…а з картки щось знялося?
-
Сплачуєте так як звичайно, просто меншими сумами, і додаєте всі чеки
-
Але це не змінило статус. Спробували видалити роботу з пропусками і повернути як continuous, то при таких умовах FSW Met. В сумі за весь період робота додає 7 балів.Не розумію чому мій досвід як dependent впливає ( будемо ще шукати відповіді! Дякую в будь якому випадку!
-
Ви сплачуйте з дебетової чи кредитної? Я вже не памʼятаю але здається треба було з дебетової платити…можливо я помиляюсь
-
Атестати про базову і повну середню освіту, дипломи бакалавра і спеціаліста. Так, на додаток до WES. І WES також запросили, хоча я його прикладав до заявки.
-
Перевантажте компʼютер…
-
Дякую
-
Доброго вечора. Робив WES диплому з училища і про загальну освіту також з училища. Підскажіть будь-ласка - атестат за 9 клас також потрібно додавати?