PR CUAET
-
Торонто. Сьогодні дуже швидко замовила сину 17 років і ще двом малим своїм нові закордонні паспорти. Впоралися за 17 хвилин. Бо були готові всі документи. Літаком прилетіли вчора з Новой Скошии бо слоти були на 9:40-10:00. Мали всі копіі документів і дві заяви на паспорт (заяву на замовлення паспортів і заяву на те щоб нам лишили старий) Обов'язково не забувайте додати копію документу, що підтверджує адресу дитини в Канаді. Я брала копію ID Кпнадського і копію довідки зі школи. Довідки зі школи вистачило. ІD і індетифікаційний України маємо. Копію теж додавала. Кажуть розраховувати на те що зараз паспорта в Україні роблять до 3х місяців і чекати не панікувати. Дівчина в окошку дуже намагається приймати максимально швидко. Але багато хто приходить без повного пакету документів. Готуйте МАНИ ОРДЕРИ! Вони не приймуть без цього. Якщо ви його не використаєте з якихось причин, то потім на пошті можна повернути гроші.
-
динаміка дуже швидка. я також не встигаю опрацювати всі хронології😊
-
Я зрозумів, дякую вам, буду тоді чекати на трек номер від DHL
-
Після отримання eCOPR намагаюся оновити дані для health card через email. Чи потрібно роздрукувати та підписувати від руки eCOPR, чи можна надіслати в тому вигляді що скачали?
-
Дамы и господа, те кто сейчас или сегодня в одном из трёх консульств, задайте пожалуйста вопрос о процедуре подачи на паспорт для мужчин 18-60. Уточните все детали, или любой QR из Резерв+ подходит, нужна ли отсрочка, ВЛК и т.д. Это сэкономит время тем кто планирует ехать, а также укоротить очереди
-
мабуть самий старший офіцер приходить на годинку і робить людей щасливими😁
-
Бачила вчора, що заходили всі до консула, щоб отримати паспорт. Всі записались у список-чергу і дівчинка оголошувала по списку людей і вони йшли до консула за паспортом.