PR CUAET
-
Доброго дня,хто забирав паспорт в Едмонтоні,особисто консул видає чи ті дівчата що там працюють?
-
Гляньте в закріплених повідомленнях. Але, мені здається, що то лише вони одну ту суботу працювали і не на видачу, а на прийом заяв від тих, хто хотів стати на військовий облік.
-
Можливо хто знає як відбуваєтьс Я зараз видача паспортів чоловікам у Едмонтоні?
-
Дякую велике
-
У вас можливо блок на кабінет, треба самій дзвонити в сра і пройти їх верифікацію
-
Не знаю, нажаль.
-
А як взяти довідку на сайті? Я не знайшла де
-
А ви часом не знаєте, ті хлопці уже були з оновленими даними ?
-
Хочу як всі нормальні люди мати доступ))
-
Дякую
-
Мне тоже интересно, нужно взять консультацию у специалиста, кстати кто есть в Калгари из списка консультантов
-
Clb це не тест на імміграцію та і взагалі не тест
-
От мені здається, що так. Показати весь пакован, що ви зібрали , англійську, вес. Принаймні, шанси просто більше , ніж ти підходиш під цю примарну програму і все маєш, але щоб податися мабуть повинен багато молитися і брати відпустку кожен місяць
-
t.me/prcuaet/206043/228205
-
Гірше тому що база спільна, і вони це бачать на пряму. А значить ловлять це в 99% випадків. Навіть на КУАЕТ де все перевірялося аби як, в більшості це вспливало.
-
портали спеціально перед вихідними- знають що люди будуть гульбанити і святкувати
-
Це не проблема
-
Будь ласка, підкажіть, а як то робиться? Чи можна зробити онлайн?
-
Не знаю, какой рок злой преследует, с подачей на несколько дней не успели в апреле, с номинацией в феврале. Все с боем идёт)
-
Ви яким струмом хочете подаватися? Ukrainian Family reunification лише?
12 Jan 2024, 17:45
202486/462754
3 minutes ago