PR CUAET
-
А ви часом не знаєте, ті хлопці уже були з оновленими даними ?
-
Хочу як всі нормальні люди мати доступ))
-
Дякую
-
Мне тоже интересно, нужно взять консультацию у специалиста, кстати кто есть в Калгари из списка консультантов
-
Clb це не тест на імміграцію та і взагалі не тест
-
От мені здається, що так. Показати весь пакован, що ви зібрали , англійську, вес. Принаймні, шанси просто більше , ніж ти підходиш під цю примарну програму і все маєш, але щоб податися мабуть повинен багато молитися і брати відпустку кожен місяць
-
t.me/prcuaet/206043/228205
-
Гірше тому що база спільна, і вони це бачать на пряму. А значить ловлять це в 99% випадків. Навіть на КУАЕТ де все перевірялося аби як, в більшості це вспливало.
-
портали спеціально перед вихідними- знають що люди будуть гульбанити і святкувати
-
Це не проблема
-
Будь ласка, підкажіть, а як то робиться? Чи можна зробити онлайн?
-
Не знаю, какой рок злой преследует, с подачей на несколько дней не успели в апреле, с номинацией в феврале. Все с боем идёт)
-
Ви яким струмом хочете подаватися? Ukrainian Family reunification лише?
-
США візи видно в базі, тому як мінімум не пропустіть цей момент при наступних подачах на ПР чи навтіь ВП чи візу. Бо якщо зловлять на тому то місреп досить імовірний. Але якщо самі все правильно задекларуєте, то імовірно все буде ок (ризик звичайно є, але не так щоб аж дуже критичний)
-
Вот к примеру
-
До речі моя думка що спочатку тижня вони починають з аор потім у середині еліджибиті і в кінці тижня портали. Потрібен ще один результативний тиждень щоб перевірити
-
Добрий день, може хтось знає і може підказати. 15 липня я приїду у Торонто з Європи, у березні я була у Канаді і вже оформлювала сін намбер, ворк перміт, проходила мед.огляд. Таке питання: чи ще маю я можливість податися на PR? Тому що у різних джерелах пишеться по різному. На IRCC знайшла інформацію що можна податися на PR до 22 жовтня якщо є члени родини у Канаді, трохи заплуталась з цього приводу
-
Вже поговорили на консультації
-
Ну кому як. У нас закінчується і більш актуально як отримати.
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
202493/427468
3 minutes ago