PR CUAET
-
Clb це не тест на імміграцію та і взагалі не тест
-
От мені здається, що так. Показати весь пакован, що ви зібрали , англійську, вес. Принаймні, шанси просто більше , ніж ти підходиш під цю примарну програму і все маєш, але щоб податися мабуть повинен багато молитися і брати відпустку кожен місяць
-
портали спеціально перед вихідними- знають що люди будуть гульбанити і святкувати
-
Ви яким струмом хочете подаватися? Ukrainian Family reunification лише?
-
США візи видно в базі, тому як мінімум не пропустіть цей момент при наступних подачах на ПР чи навтіь ВП чи візу. Бо якщо зловлять на тому то місреп досить імовірний. Але якщо самі все правильно задекларуєте, то імовірно все буде ок (ризик звичайно є, але не так щоб аж дуже критичний)
-
Добрий день, може хтось знає і може підказати. 15 липня я приїду у Торонто з Європи, у березні я була у Канаді і вже оформлювала сін намбер, ворк перміт, проходила мед.огляд. Таке питання: чи ще маю я можливість податися на PR? Тому що у різних джерелах пишеться по різному. На IRCC знайшла інформацію що можна податися на PR до 22 жовтня якщо є члени родини у Канаді, трохи заплуталась з цього приводу
-
Споко Гена, мы будем первопроходцами
-
Мені сьогодні «роздали» листи на біометрію, мені та чоловіку, який в Україні, і лист з номером анкети. Подавала 28 листопада, біометрію доплатила у грудні. До квітня вела з ними переписку, аби причепили кудись ту квитанцію, все не могли знайти мою анкету. Може, комусь буде корисно.
-
Скажiть будь ласка яку цифру тут ставити в декларації, якщо одна людина вже получила намiнацiю з роботи. Один я правильно розумію? @OstapBosak цікава ваша думка