PR CUAET
-
На яку адресу ви пишете щоб вам сказали на якому ви етапі?
-
А ви маєте емейл свого офіцера?
-
Обязательно напишу. Ну вот по срокам вообще не понятно. В одной группе видела сообщение, что подались 21 апреля и в начале июня пришло одобрение. И это подавались из-за пределов Канады, а в этом случае сроки рассмотрения дольше. Встречала сообщения от людей, которые при подаче из-за пределов Канады ждали год.
-
Оооо це щось новеньке Тоді взагалі то свинство людей
-
Так
-
У мене були готові всі копії, але процес відбувався дуже повільно, я не знаю що людина так довго вносила до комп'ютера. Я теж думала що черга мене прокляне що я так довго, але це від мене не залежало. І ми всі заходили на 1-1.5 години пізніше свого часу. 🙈
-
бачу згідно опитування портали мають 4 людини з нашого чату. двох ми знаємо (це Anna Masarik i Natalia S). ще 2 - це партизани
-
Зараз на сайті пише навпаки - час очікування в Канаді -14 тижнів, а за межами Канади - лише 10 тижнів. Дивно. Ми подавалися без провінційного листа, бо є ворк перміт. А ви як? Можливо хто з провінційним листом - то швидше погоджують)
-
Доброго дня. Чув що раніше були відмови бо їм не аигідно було якщо б потім витрачали більше 20 К на рік на Вашу дитину. Але нещодавно вийшов якись закон з новим списком хвороб з якими відмовляють- то з нього аутизм виключили. Хоча не всі офіцери це можуть знати і пам'ятати.
-
Получить справку о несудимости из Польши можно онлайн на сайте польского правительства
-
Update по справі: Це може бути корисно тим хто має схожу ситуацію, знаю такі є тут. Головний аплікант мама, її чоловік не претендує на ПР і не планує мігрувати в Канаду. Ми разом з аплікацією робили лист прохання разом з імміграційним консультантом, виключити чоловіка з аплікації. Тобто не докладали ніяких документів чоловіка. Але консультант сказав що все на розсуд офіцера, можливо приймуть а можливо ні. Так от вчора прийшов наступний запит. Application submitted - November 20th AOR and biometric request- February 8th Вчора, June 20th received message in Gckey account, request letter. Необхідно знову заповнити і завантажити Schedule A declaration для головного апліканта, мами. Також довідка про несудимість з усіх країн після 18, якщо був більше 6 місяців та паспорт її чоловіка. На паспорт та Schedule A дали 7 днів, на довідку про несудимість 1 місяць.
-
Доброго дня, прийшов дозапит на дозаповнення 5669 Schedule A: Please provide an updated and newly completed schedule A. Please do not leave any gaps in time. І прикріплений лінк на цей пдф файл - imm5669enu.pdf , але лінка не працює, підкажіть будь ласка, що робити в цьому випадку?