PR CUAET
-
Update по справі: Це може бути корисно тим хто має схожу ситуацію, знаю такі є тут. Головний аплікант мама, її чоловік не претендує на ПР і не планує мігрувати в Канаду. Ми разом з аплікацією робили лист прохання разом з імміграційним консультантом, виключити чоловіка з аплікації. Тобто не докладали ніяких документів чоловіка. Але консультант сказав що все на розсуд офіцера, можливо приймуть а можливо ні. Так от вчора прийшов наступний запит. Application submitted - November 20th AOR and biometric request- February 8th Вчора, June 20th received message in Gckey account, request letter. Необхідно знову заповнити і завантажити Schedule A declaration для головного апліканта, мами. Також довідка про несудимість з усіх країн після 18, якщо був більше 6 місяців та паспорт її чоловіка. На паспорт та Schedule A дали 7 днів, на довідку про несудимість 1 місяць.
-
Доброго дня, прийшов дозапит на дозаповнення 5669 Schedule A: Please provide an updated and newly completed schedule A. Please do not leave any gaps in time. І прикріплений лінк на цей пдф файл - imm5669enu.pdf , але лінка не працює, підкажіть будь ласка, що робити в цьому випадку?
-
Звичайно
-
Як портал виглядає що це має прийти
-
Багато людей , що читала по чатах, навпаки роблять наголос на здоров'ї та важливості ПР для особливої дитини в випадках як ваш. Повивчайте цю тему далі, щоб знати як правильно писати для цього обґрунтування. Я вважаю, що навпаки , це додасть сили вашому кейсу. Удачі
-
Я вже колись раніше писала про це, але досі не розібралася, чи в мене місреп чи ні 🥴 В мене була заявка на візу в Індію, після подачі одразу помітила помилку в заявці (номер паспорта) і написала про це їм з проханням видалити заявку. Потім одразу ж, через кілька хвилин, подала нову заявку з правильними даними. Наступного дня по першій заявці отримала відмову ("Вашу заяву відхилено"), по другій схвалення (е-візу). Обидві відповіді по заявкам надійшли в той самий час. В Індії на кордоні пропустили без проблем. Тож чи я збрехала, вказавши, що в мене не було відмов, чи ні?
-
Скиньте и мне тоже
-
Який у вас коледж?
-
Привіт всім! А аплікація на PR картки має бути одна для двох арлікантів? Бо по моїй картці писало mailed 19 травня і моя картка прийшла сьогодні, а доньки картка не прийшла. І я думаю, можливо для відстеження картки доньки потрібно аплікацію на неї окремо?
-
Дякую
-
Вітаю! 👋Порекомендуйте, будь ласка , консультантів/адвокатів , які спеціалізуються на гуманітарній програмі ( бажано зі свого успішного досвіду )♥️Дякую♥️