PR CUAET
-
Ну що, вийшло? Давайте вже якийсь апдейт
-
робимо ставки
-
ви навіть дійсний номер аор не за першим разом залінкуєте. то хоче день народження то колір шкарпеток
-
Дай Боже
-
Але весело чекаємо😀Все буде добре 👌
-
Ну таке, закон все одно зобовʼязую всіх чоловіків актуалізувати дані. А попереду може ще якісь питання вирішувати
-
ти ж не ламаєш щось- ти або вводиш вірні цифри або помиляєшся
-
якщо нема номеру - не знайде його просто в системі
-
Але вітаємо з отримання ПР!!! Всім ПР!!!
-
сайт не ляже
-
Щоб після того як у нас все вийде ті хто не встигли схему прочитати не положили сайт😂
-
Дивно, чому запитали про резерв +, якщо Ви до цього закону подалися
-
зробіть пряме включення🥸
-
Якщо у вас старий ворк перміт, сін і хелс картка ще дійсні і ви орієнтовно отримаєте ПР ще протягом їх дії, то краще вже все поміняти, коли буде ПР (менше мороки і вам і гаверменту)
-
Поездки в США "затягивают" рассмотрение из-за обмена данными по поиску ваших потенциальных косяков в США, а не из-за фактов поездки как таковой
-
ви не мовчіть. не мучте нас - кажіть щось
-
На сайті IRCC є прохання не дублювати заявки
-
Не знаю що питали у інших, але віддавали всім хто заходив
-
А что по поводу подачи на новый паспорт? Что показывает резерв+ у тех кто с оккупированных территорий покинул Украину? Я так понимаю, ничего хорошего не светит)
-
Не гризіть і не картайте себе. З особливими дітками важко передбачити що може бути тригером у відкатах, зміні поведінці і тд і тп. Чим подобається Канада - лояльністю до таких діток, намаганням допомогти не лише дитині але й батькам. Нещодавно були на концерті у сина школі, першими виступали дітки з особливими потребами, я просто сиділа зі сльозами на очах 🥹🥹🥹
12 Jan 2024, 17:45
202750/472617
6 minutes ago