PR CUAET
-
Доброго дня всім! Чи є тут люди які подавались на продовження Ворк перміту після 31 березня? ( Як краще подаватись на зняття обмежень чи продовження Вп?) Всім дякую за відповідь! Гарних вихідних:)
-
Так у вас все був aip? Читать ще не?
-
Можу як підтвердження 😀Доведеться почекати
-
Я зайшла до церкви помолитися щоб все вийшло😀
-
Дякую за відповідь!
-
Дякую. У нас всі переклади з України з нотаріальним завіренням підпису перекладача. Все робили дистанційно
-
За це не знаю, хоча буду дзвонити в наступному місяці на гарячу лінію та дізнаюсь, тут в чаті наче 3-5 єтапів писали
-
Підкажіть будь ласка а ви знаєте які етапи до aip? Eligibility кажете
-
Дуже дякую за відповідь
-
Привіт всім! Тільки що вийшла з консульства в Едмонтоні. Подавала документи на вироблення паспорта дитині до 16. ( немає ще 12, тому я особисто і з фото). Хочу поділитися досвідом, щоб комусь було легше. Окрім документів що вказані на сайті, треба мати з собою ще копію першої сторінки паспорту батька/мати, візи та ворк перміту. Для того, щоб процес виготовлення паспорту не затримувався, бажано мати ІНП дитини або просто знати номер. На місці у віконечку інформації можна попросити бланк заяви, щоб залишити паспорт. Треба вказати, що за віза, номер та до коли дійсна. Всі оригінали та копії бажано мати одразу з собою. Я приготувала все за списком на сайті, але мала з собою теж додаткові, що мене врятувало. Тому бажаю і вам легкої, безстресової подачі. П.с. була затримка прийомів, мій термін був на 14, але зайшла о 15.30.
-
Ну все я повернулась. Йду спробую. Не знаю на скільки варіантів мене вистачить але якщо я це почала то думаю я мушу вас усіх і порадувати. Не важливо яким результатом 😀UCI,EX біля мене і кава🙋🏻♀️
-
А то я сьогодні дзвонила мені сказали що я на criminality, info sharing done ; medical, security, background check not started. A про eligibility нічого не казали
-
Petro and Paul
-
з вами поряд Святі Петро і Павло.
-
Поздравляю с паспортом!!! 👍
-
спробуйте по даті народження у мене за першим разом пішло
-
Ой я помилилась у мене також XE😂
-
ми разом з вами. успіхів