PR CUAET
-
Дякую, що звернули увагу, можливо хтось підкаже скільки в середньому чекали на якісь зміни в заявці? Я таки далі задаюсь питанням, чи робити відновлення статусу, чи просто очікувати якісь зміни в цій аплікації..
-
@OstapBosak добрий вечір, маю таке питання, чи можна подати маму за цією програмою, якщо нема закордонного паспорта (приїхала по SJTD), тільки національний, якщо їй зробити тут місцеву id card для підтердження особи. Дякую
-
Дякую, це перше повідомлення з інформацією про аплікантів, яке приходить зразу після відправлення заявки. Це не нове повідомлення. Якщо зʼявляються нові, то приходить звістка на електронну пошту
-
Спасибо большое, будем думать как лучше)
-
Низькі нажаль
-
дивно. якщо ви в канаді,вклеюють в канаді
-
И еще один вариант придумала. Я познакомилась с семьей украинцев в Варне Болгария. Они АйТи. Я живу в Галифаксе в Канаде. Они раздумывают по программам. Я рассказываю как в Атлантике. Они скоро едут в Канаду. Я могу у нее в понедельник спросить разрешение , чтоб вы с ней связались . Чтоб из румынии отправили к ней. Она привезла в Канаду и тут пост канада вам. Дхл может идти и месяц. И я не знаю можно ли отправлять сюда паспорта. Советуйтесь, думайте как вам безопасней.
-
Закритий ВП не відміняє відкритий. І на нього не обовʼязково подаватися. Лміа дасть вам 50 балів. Загалом ПР в Онтаріо складна штука, шукайте норм консультанта, який скаже чи ви пройдете по провінційним програмам. По федеральній самостійно можна оцінити шанси, але якщо 45, але скоріш за все балів навіть з лміа буде мало.
-
Спасибо☺️
-
Да, вже не безкоштовно
-
Все вам добре написали
-
Оплачивала на почте , все норм . Справка за неделю пришла.