PR CUAET
-
Це автоматичний лист
-
Поясніть будь ласка як це так? Як ви можете знати коли він був наданий?
-
Дякую! Думаю якщо не отримаю еліджибиті до жовтня то буду подаватися на продовження ворк перміту Але сподіваюсь не доведеться
-
Я з вашою логікою не згідна. Адже є люди які отримували сам лист про номер набагато пізніше ніж він був наданий. Тому не відразу він цю чарівну кнопку натискає. А сама статистика це не доказ.
-
До березня встигнете. Головне еліджибиті та портал 1 а там вже дуже швидко просувається. Аор це самий довгий етап, потім еліджибиті трохи коротший етап.
-
Автор - @MariaSukhovetska Ukrainian family reunification
-
Інших дат я не бачу у листі
-
Ви таку дату маєте на увазі? This confirms that your application for permanent residence in Canada has been received by Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) on 2023/10/31.
-
Підкажіть, чи довго чекали на номінацію?
-
Дякую , трохи заспокоїли
-
Ух Паспорт точно треба зараз новий робити
-
Такая же ситуация и у моей мамы. Но подача была Апрель 16. Так что не знаю что будем делать. А еще и паспорт с визой тоже до марта 🙈
-
Добрий вечір! Прийшов лист, щоб надіслати паспорт сина. Куди його потрібно відправити, бо в онлайн акаунті нема функції, щоб додати документи. Дякую!
-
Це лист про біометрію pdf?
-
Чи є різниці в подачі і заповнені форм між сім'єю просто біженців і сім'єю біженців з України?
-
Так. Мама слідкує щоб попасти на слоти в консульство в Торонто. Але там просто неможливо 🙈🥲
-
TEFaQ
-
Ні я про дату яка в лівому верхньому куті
-
Я подалась 13 листопада тому шанс бачу Я оптимістична😅 Маю надію до нового року отримати, або хоча б до березня встигнути 🙏🏼
-
І мені будь ласка ☺️
12 Jan 2024, 17:45
202926/439190
2 minutes ago