PR CUAET
-
Доброго вечору. Може хтось поділитись прикладом як має виглядати правильний reference letter із роботи на якій я вже не працюю. Я описав їм вимоги але хочу додати приклад (Без ваших данних) просто щоб вони зробили так само, бо вони "не знають" як це виглядає. Заздалегідь дякую
-
Ого, я дуже вдячний ☺️
-
Надішліть по адресу , який вони Вам вказали на 3 аркуші . В онлайн аккаунті у нас теж не було функції додати документ, тому ми надсилали через web форму і email , який вони вказували в листі. У Вас вже є номер файлу , тому пишіть маленький супровідний лист де обов’язково вкажіть: номер файлу , UCI основного апліканта і далі що отримали запит і на цей запит надаєте копію паспорта ( ще можете підкріпити лист - запит , раніше вони просили додати їх запит в відповіді , мабуть їм так легше відслідковувати) . А який офіс у Вас в кінці листа вказано?
-
На громадянство ніяк не вплине. Поновлення якого статусу? Що ви маєте на увазі?
-
Ніяких наслідків. ПР дає федеральний уряд, і розповсюджується на всю Канаду. Тому після отримання ПР ви маєте право жити в будь якій частині Канади.
-
Та я також отримав в турботакс повідомлення, що успішно все. Але зайти в профіль немаю можливості, поки CRA не пошле якийсь папірчик (якщо ще пошле, гарантії немає)з паролем на адресу. 15000 для входу не працює. Дзвонити на лінію немає сенсу, беруть трубку індуси чи африканці і кажуть,що я ще сам маю на пошту їм слати реквест якийсь зі своїми всіма особистими даними
-
Коли ви отримуєте статус постійного резидента, ви маєте право жити в будь якій частині Канади. ПІСЛЯ отримання ПР міняйте провінції хоч кожний день, це не нащо не вплине. Проблем не буде. ПР дає Канада, а не провінція. Провінція дала вам тільки номінацію.
-
Всім привіт. Не знаю чи доцільна тема і куди написати. Питання в тому, що сьогодні почув від Канадця що на мотоциклі достатньо 5 фулл прав. Я знаю що потрібні клас 6. Але він казав якісь зміни відбулися. Одним словом хто, що чув. Дякую
-
Ні, misrepresentation- це коли ви про себе неправдиву інформацію надаєте під час подачі на ПР. Є офіційний сайт Canada.ca - там все написано.
-
В мене схожа ситуація , моя дитина теж має інвалідність , тільки з переїздом сюди вона стала себе почувати психологічно краще , на неї перестали звертати увагу і показувати пальцем .