PR CUAET
-
Здайте на 9 бодай, і побачите +10-15 балів
-
Перевірьте 6731
-
але якщо нема aor, отже нема і gc key по цій аплікації, отже висновок - надсилати через web form
-
В нас була помилка в балах за освіту. В провінційній за Master degree дають на 2 бали більше. От ми і помилились :) Довелося мені йти на тест. Але мій досвід роботи ми взагалі не вказували. То ж депендет не має мати все те ж саме, що і основний аплікант
-
це вони вказують посилання якщо у апліканта буде мінятися адреса, контактні дані, статуси- це стандартне закінчення листа
-
Моя порада: Здайте англ вище, хочаб на 9999 і буде 530-545 - це сильний бал і є великий шанс що ви отримаєте ІтА по СЕС. Навіщо думати як і де щось «дописати / переписати», щоб пройти на FSW? І, на ваше питання, питання про бали завжди актуально в ЕЕ.
-
Здравствуйте при подачи на гум программу нужно снова сдавать медецину если уже больше года мед справки?
-
тим більше через web form прийде підтвердження про отримання
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/federal-skilled-workers/six-selection-factors-federal-skilled-workers.html#
-
Має бути мінімум 67 зі 100. Без вас в нього, певно, менше
-
Ви проходите по СЕС, цього не достатньо? Наразі йдуть вибірки СЕС та ПНП Ви маєте вказати досвід як він є : з пробілами, бо це по факту було в вас так. В чоловіка певно не набирає профайл eligibility
-
Я мала на увазі 67 балів щоб бути eligible для FSW
-
🇨🇦‼️Гуманітарна програма та 18-річчя‼️🇨🇦 Нюанс, який може виявитися важливим: Якщо неповнолітня людина подає заяву на ПМП як основний заявник з гуманітарної програми, то правильно докласти всіх зусиль, щоб заява була подана до її 18-річчя. Саме в цьому випадку її власні інтереси в рамках заяви можна аргументувати як best interests of a child, а це один із важливих критеріїв програми. Щойно людині виповниться 18, цей аргумент зникає. 18 років може виповнитися вже у процесі розгляду заяви, і це Ok, оскільки у разі працює правило lock-in, тобто вік фіксується на момент подання заяви. #hc #гуманітарна (с) Im.Advocate
-
🇨🇦‼️Гуманітарна програма та 18-річчя‼️🇨🇦 Нюанс, який може виявитися важливим: Якщо неповнолітня людина подає заяву на ПМП як основний заявник з гуманітарної програми, то правильно докласти всіх зусиль, щоб заява була подана до її 18-річчя. Саме в цьому випадку її власні інтереси в рамках заяви можна аргументувати як best interests of a child, а це один із важливих критеріїв програми. Щойно людині виповниться 18, цей аргумент зникає. 18 років може виповнитися вже у процесі розгляду заяви, і це Ok, оскільки у разі працює правило lock-in, тобто вік фіксується на момент подання заяви. #hc #гуманітарна (с) Im.Advocate
-
Якщо встигнете до 6 жовтня 2024 - ні Деталі : www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
і людина буде мати доказ про надсилання відповіді в межах терміну