PR CUAET
-
Це головне Дякую )🙏🏼 Ні, зараз не робимо, бо важливо, щоб і він отримав піар. Діти люблять татка😅
-
якщо після - не повинно бути проблем. я зокрема говорю якщо ви зараз це робите під час розгляду аплікації
-
Дякую. Так, що тижня слідкую за оновленням, донедавна була тенденція до зменшення, хоча останні два тижні знову почала зростати кількість днів. Але цікавить, чи можливо комусь вдалось все ж таки отримати швидше
-
піар не заберуть
-
Навіть якщо розлучення буде після отримання піару? Я ще думаю що швидко не розлучають тут через дітей
-
не думаю що тут LOE буде достатньо. це важливий момент
-
потрібно повідомляти через web form про будь які зміни - і зокрема про розлучення також. але як доказ потрібно надати свідоцтво про розлучення
-
Підскажіть, а чи можуть забрати піар? Наприклад, подача була від мене. Чоловіка вписала І якщо після отримання подати на розлучення відразу. Може шось статися чи одне іншого не стосується ?
-
Іван, додайте в групу будь ласка)
-
Нечего нету , проверяю регулярно
-
Так і зроблю)🙏🏼 Ще раз дякую Трохи заспокоїли )
-
зверніться до будь-кого з наших консультантів
-
У меня завтра будет 5 мес ожидания… и глухо (((
-
Так, треба напевно, щоб не наробити справ) Пошукаю ще з ким проконсультуватися )
-
життя продовжується. pr і розлучення не є взаємозалежними подіями. але ще для надійності проконсультуйтеся - щоб спати спокійно
-
Добре Зрозуміла Дякую за відповідь )
-
кому-то удается, но это скорее редкие случаи. например, дети получили визы за 1 мес, но цель поездки - летний лагерь и он подвязан под конкретные даты. расчитывать стоит на указанные сроки
-
У меня завтра уже 5 мес ожидания (
-
Класно, у вас є валідація оферу?
-
Добрый вечер.Кто брал справку от психолога для пиара?Напишите в л/с
12 Jan 2024, 17:45
203100/426745
4 minutes ago