PR CUAET
-
Це недоплатили за травень
-
Так, це за рік. У вас дохід високий
-
Но незовсім зрозуміло чи це за рік
-
Я зловила 3 слоти, за 2 місяці в квітні-травні. 2 з них(дорослий і дитячий) за один раз. Тому все реально. Але наполегливість і досвід потрібно. Тренуйтесь, все вийде. Вище багато разів описували детально як ловити. Як оновлювати сторінку щоб не викидало.
-
44 тис це високий? Странно якось на двоїх дітей на рік така сумма
-
Ми в SK. видають на термін перміту
-
Driver License , принаймі в Альберті , з WP ніяк не повʼязане. Як в інших провінціях не знаю. Поділіться якщо десь так
-
Із Польщею та Азербайджаном все ок, а як доходить до Канади , то й починається. Сайт консульства викидає постійно, а якщо(О ДИВО! побачив слот натискаєш на дату- вона вже зайнята!
-
Ні, на 44 мало б бути порядку 450 на дитину.
-
Так це з липня 23 до липня 24 за рік . Ви за цей період за скільки місяців мали право отримувати?
-
Почитайте тут. Багатьом відмовили
-
Так, є таке. Вони мають на це право
-
У вас там обведено дати. Я той ще експерт. Але у вас по цих датах з липня новий має бути, тобто той рік закінчився, за який вони це нарахували , якщо це не помилка в датах
-
Добре, дякую. А хіба не 5 цифр має бути!?
-
Ну це ось вся інформація яку я бачу на сайті
-
це посилання не працює , чи може я щось не так роблю?
-
Коли ви приїхали?
-
Як раз в Альберті пов'язане. Тут National ID та Driver licence видається до наступної дати вашого народження по закінченню ворк перміту. Наприклад, у вас ворк перміт до жовтня 2025, а день народження у вересні 2025. То Driver licence у вас буде до вересня 2026 (наступний день народження після закінчення ворк перміту)