PR CUAET
-
Це реально знущання😒
-
Це мені так відповіли на такий самий запит.
-
Тож якщо ви отримали новий ворк перміт на більш довгий термін, то і Driver licence зможете продовжити, якщо хочете.
-
Driver licence видається до наступного дня народження після закінчення ворк перміту
-
То дня народження чи WP ?
-
14 березня
-
Підкажіть, а куди фізично відправляли листа? А то ми так нічого і не отримали
-
Спасибо большое
-
За умови що підготуєте документи??? Нема слів 😢 в них же на сайті написано що багатодітним взагалі не треба слот ловити!
-
Так
-
Та ми б вже скинулись їм по 3 копійки та поставили той ксерокс в коридорі десь
-
Ну як би ні ) у мене WP був до червня 2025 , а DL до квітня 2027 )
-
так тут же справа не в тому що їм треба гроши на копіях наших економити. Просто якщо всі будуть приходити з готовим списком документів, то це зекономить багато часу і всі в черзі без стресу отримають бажані послуги. Не ьреба так негативно відноситись до цього прохання. Вони намагаються допомогти нам і привчити приходити з готовим пакетом документів щоб не витрачати зайвий час. Чесно, багато людей було сьогодні без повного списку документів і навіть без Мані ордера. Їй треба витрати час щоб пояснити що і куди оплатити і потім повторно прийняти цю людину через пів-години.
-
Ви мали право не ловити слот, ось що мали вам відповісти працівники консульства, а не якщо ви добре підготуєте документи на трьох дітей то всіх трьох приймемо. Привчають вони блін 🥴
-
Дивно. Я такого не зустрічала. У всіх знайомих, як і в нас - із прив'язкою до ворк перміту+день народження
-
Нам навіть у реджістрі казали, що діє таке правило
-
Так і є. Сьогодні отримала водійські права на заміну українським, також з прив'язкою до ворк перміту + день народження
-
Доброї ночі, підскажить на дитячий загран паспорт консульський збір вже має бути при подачі документів чек, чи є можливість оплатити на місця і чи приймає канадську картку
-
Сходіть на Canada Post і оплатить Money Order. Якщо щось трапиться і ви не використаєте ордер, то потім можна там же повернути гроші. Термінал на оплату послуг є тільки в Едмонтоні і то були випадки що не працював. Тому краще зробіть це.
-
До речі, сьогодні дівчина сказала що були випадки що зламався фотоаппарат і вони прийняли тільки тих хто приїхав з фото. Тому вона рекомендувала ще і фото мати всім з собою.
12 Jan 2024, 17:45
203151/430578
2 minutes ago