PR CUAET
-
Так
-
Та ми б вже скинулись їм по 3 копійки та поставили той ксерокс в коридорі десь
-
Ну як би ні ) у мене WP був до червня 2025 , а DL до квітня 2027 )
-
так тут же справа не в тому що їм треба гроши на копіях наших економити. Просто якщо всі будуть приходити з готовим списком документів, то це зекономить багато часу і всі в черзі без стресу отримають бажані послуги. Не ьреба так негативно відноситись до цього прохання. Вони намагаються допомогти нам і привчити приходити з готовим пакетом документів щоб не витрачати зайвий час. Чесно, багато людей було сьогодні без повного списку документів і навіть без Мані ордера. Їй треба витрати час щоб пояснити що і куди оплатити і потім повторно прийняти цю людину через пів-години.
-
Ви мали право не ловити слот, ось що мали вам відповісти працівники консульства, а не якщо ви добре підготуєте документи на трьох дітей то всіх трьох приймемо. Привчають вони блін 🥴
-
Дивно. Я такого не зустрічала. У всіх знайомих, як і в нас - із прив'язкою до ворк перміту+день народження
-
Нам навіть у реджістрі казали, що діє таке правило
-
Так і є. Сьогодні отримала водійські права на заміну українським, також з прив'язкою до ворк перміту + день народження
-
Доброї ночі, підскажить на дитячий загран паспорт консульський збір вже має бути при подачі документів чек, чи є можливість оплатити на місця і чи приймає канадську картку
-
Сходіть на Canada Post і оплатить Money Order. Якщо щось трапиться і ви не використаєте ордер, то потім можна там же повернути гроші. Термінал на оплату послуг є тільки в Едмонтоні і то були випадки що не працював. Тому краще зробіть це.
-
До речі, сьогодні дівчина сказала що були випадки що зламався фотоаппарат і вони прийняли тільки тих хто приїхав з фото. Тому вона рекомендувала ще і фото мати всім з собою.
-
В Едмонтоні можна карткою, але тільки дебет
-
Всім привіт, вибачаюсь що пишу так пізно. Хотіла спитати, чи їздив хтось на машині в Peace Arch park? Це начебто як прикордонна «сіра» зона між Канадою та Штатами, з боку БС. Нам туди дуже треба їхати на зустріч з нотаріусом, але в нас EcoPR, картки ще чекаємо. Цікаво, чи хтось вже там був і може розповісти про свій досвід) чи дійсно там можна пересуватись на території парку і без картки PR і не буде потім ніяких проблем 😅
-
Ээ нет, вы ошибаетесь. Там при выходе на пенсию могут запросить ecopr. Читайте внимательно документы.
-
Неужели сложно дома сделать копии и придти уже готовым чем время тратить там
-
Це 200 тисяч канадських доларів? А де ж там люди такі гроші беруть?
-
Добрий день Підскажіть будь ласка я прилітала до Канади у березні, отримала WP Пройшла медогляд та виїхала з Канади, зараз до кінця року хочу повернутися до Канади Жити та працювати там, підкажіть Коли я Пройшла медогляд — з нього автоматично знялися обмеження чи щось потрібно робити ?😅❤️ Дякую
-
Тут у групі періодично відповідали на це питання. У когось 4, у когось 15 і більше, хтось писав, що взагалі не писав додаткового, лише пдф форми заповнював. Зазвичай залежить вад кейсу і аргументації.
-
Так середня зарплата на сімʼю десь 80тис на рік напевно. Це дуже і дуже афордабл. З мортгейджем звісно
-
Подскажите пожалуйста, кто делал платный запрос о состоянии заявки, вы указывали причину почему делаете запрос? У нас уже пять месяцев без движений, а паспорта с визами скоро заканчиваются. Хотелось бы хоть первый этап уже пройти и знать предварительное решение.
12 Jan 2024, 17:45
203160/472576
about a minute ago