PR CUAET
-
Так і є. Сьогодні отримала водійські права на заміну українським, також з прив'язкою до ворк перміту + день народження
-
В Едмонтоні можна карткою, але тільки дебет
-
Всім привіт, вибачаюсь що пишу так пізно. Хотіла спитати, чи їздив хтось на машині в Peace Arch park? Це начебто як прикордонна «сіра» зона між Канадою та Штатами, з боку БС. Нам туди дуже треба їхати на зустріч з нотаріусом, але в нас EcoPR, картки ще чекаємо. Цікаво, чи хтось вже там був і може розповісти про свій досвід) чи дійсно там можна пересуватись на території парку і без картки PR і не буде потім ніяких проблем 😅
-
Добрий день Підскажіть будь ласка я прилітала до Канади у березні, отримала WP Пройшла медогляд та виїхала з Канади, зараз до кінця року хочу повернутися до Канади Жити та працювати там, підкажіть Коли я Пройшла медогляд — з нього автоматично знялися обмеження чи щось потрібно робити ?😅❤️ Дякую
-
Тут у групі періодично відповідали на це питання. У когось 4, у когось 15 і більше, хтось писав, що взагалі не писав додаткового, лише пдф форми заповнював. Зазвичай залежить вад кейсу і аргументації.
-
Подскажите пожалуйста, кто делал платный запрос о состоянии заявки, вы указывали причину почему делаете запрос? У нас уже пять месяцев без движений, а паспорта с визами скоро заканчиваются. Хотелось бы хоть первый этап уже пройти и знать предварительное решение.
-
Підкажіть мені , будь ласка як це можна зробити , тому що ми подали заявку 15 червня , а 20 я отримала нову нагороду ща волонтерство.
-
Доброго дня, які є варіанти відправки коштів з України в Канаду?
-
Дуже дякую за таку гарну інструкцію Підкажіть будь ласка, якщо розлучена і дитина буде зі мною в Канаду їхати, що треба від колишнього чоловіка, якась згода,як оформлюється? Дякую! Ще питання, якщо з ПР мій брат, наші батьки в Канаді живуть, хтось з них буде основним аплікантом і вказувати іншого, чи потрібно їм подавати кожний окремо? Ще питання по країні де ще проживав більше пів року, для мене це Португалія, як думаєте можно не вказати? Тільки Україну позначити? Чи вони побачать будуть наслідки! Дякую!!!!
-
Доброго дня, напишіть нам в особисті
-
Доброго дня, ми можемо допомогти вам взяти довідку за 4-5 тижнів та вислати в Канаду
-
Напишіть нам, зробимо за 4-5 тижнів довідку вже з перекладом