PR CUAET
-
🟢 БЕЗКОШТОВНИЙ ВЕБІНАР: Self-Employed vs. Corporation - що краще для мене? 🌟 Приєднуйтесь до нас на змістовну сесію, під час якої ми розглянемо переваги та недоліки самозайнятості та ведення корпорації. 📅 Дата: 26 червня 🕒 Час: 07:00 PM (Альберта) 📍 Онлайн (Посилання після реєстрації) Теми: 📈 Поради щодо подання податкових декларацій для самозайнятих 💸 Як зареєструвати свій бізнес 📑 Annual return vs Corporate Tax Return 📊 Структура акцій 🗓 Акціонерні позики Не пропустіть цю цінну можливість прийняти обґрунтовані рішення для свого бізнесу! 👉 Реєстрація тут www.surveylegend.com/s/4vzf #SelfEmployed #Corporation #Taxes #BusinessTips #Startup #Accounting #Webinar #Entrepreneurship
-
Привіт. Хто знає чи можливо податись на візитор рекорд маючи валідний ворк перміт але без медогляду?
-
Можно
-
я би докладала усі документи причетні до корпорації. Як ви собі платите? для корпорації це або дивіденди, або ви самі у себе на Payroll. у будь-якому випадку це потрібно показати у вигляді paystubs та/або bank statements
-
Нажаль майже всі хто подався в цьому році сидять та чекають, та не мають жодних рухів по заявкам (ну тут вчора зʼясували що наче є якісь внутрішні етапи, які можна спробувати дізнатись, але це все етапи ДО попереднього рішення). Мій іміграційний каже - готуватись чекати на перше рішення до 1 року навіть.
-
Вот только интересная история получается. Если ФОП на 2 группе единого налога, то он платит в Украине налог от 10 до 20% от минимальной зарплаты. А доходом считается валовый доход и он может быть за год до 5 млн исходя из лимитов. И тогда получается, что при уплате разницы между суммой в налогах, уплаченных в Украине и налогах, подлежащих уплате в Канаде за доход будет приниматься именно сумма валового дохода и доплата будет огромная.
-
Я подався в кінці березня, вчора отримав з новими датами
-
Я попалась в конце марта, и получила + один год и 3 месяца
-
Дякую