PR CUAET
-
www.acro.police.uk/s/acro-services/police-certificates
-
Тем кто планирует работать
-
Через Дію запитайте форму з податкової про начислені і сплачені доходи. Цю форму перекласти на англійську. Податковий кредит буде менший за канадський податок, тому доведеться доплатити. Але з правильним бухгалтером можна все гарно зробити.
-
Забула добавити 30 квітня. Тож думаю в середньому 6 тижнів
-
Але є ж який нижній ліміт, якщо 15-ть років.
-
одновременно два пермита стади и ворк нельзя иметь? Спасибо!
-
Если подросток планирует учиться то тогда стади пермит, если в будущем планирует работать то Ворк пермит. От возраста только зависит разрешено работать или нет.
-
🟢 БЕЗКОШТОВНИЙ ВЕБІНАР: Self-Employed vs. Corporation - що краще для мене? 🌟 Приєднуйтесь до нас на змістовну сесію, під час якої ми розглянемо переваги та недоліки самозайнятості та ведення корпорації. 📅 Дата: 26 червня 🕒 Час: 07:00 PM (Альберта) 📍 Онлайн (Посилання після реєстрації) Теми: 📈 Поради щодо подання податкових декларацій для самозайнятих 💸 Як зареєструвати свій бізнес 📑 Annual return vs Corporate Tax Return 📊 Структура акцій 🗓 Акціонерні позики Не пропустіть цю цінну можливість прийняти обґрунтовані рішення для свого бізнесу! 👉 Реєстрація тут www.surveylegend.com/s/4vzf #SelfEmployed #Corporation #Taxes #BusinessTips #Startup #Accounting #Webinar #Entrepreneurship
-
Привіт. Хто знає чи можливо податись на візитор рекорд маючи валідний ворк перміт але без медогляду?
-
Мы ждём 6, звонила и сказали что ждать 10-20 мес
-
Спасибо!
-
Можно
-
я би докладала усі документи причетні до корпорації. Як ви собі платите? для корпорації це або дивіденди, або ви самі у себе на Payroll. у будь-якому випадку це потрібно показати у вигляді paystubs та/або bank statements
-
Нажаль майже всі хто подався в цьому році сидять та чекають, та не мають жодних рухів по заявкам (ну тут вчора зʼясували що наче є якісь внутрішні етапи, які можна спробувати дізнатись, але це все етапи ДО попереднього рішення). Мій іміграційний каже - готуватись чекати на перше рішення до 1 року навіть.
-
Вот только интересная история получается. Если ФОП на 2 группе единого налога, то он платит в Украине налог от 10 до 20% от минимальной зарплаты. А доходом считается валовый доход и он может быть за год до 5 млн исходя из лимитов. И тогда получается, что при уплате разницы между суммой в налогах, уплаченных в Украине и налогах, подлежащих уплате в Канаде за доход будет приниматься именно сумма валового дохода и доплата будет огромная.
-
Вітаю! Чи отримав вже хтось продовження WP, хто подавався у лютому? Або можливо отримали, але зі старими датами!? Цікаво чи почали лютневі заявки розглядати, бо сама чекаю з 14 лютого.
-
Я подався в кінці березня, вчора отримав з новими датами
-
Я попалась в конце марта, и получила + один год и 3 месяца
-
Дякую
-
Так вам необхідно повідомити IRCC обовʼязково. В моєму випадку я надіслала web form з поясненням та додала його сертифікат про народження. Вони просто обновлять ваш файл. Ні він не повинен мати паспорт на той час коли ви його додасте як dependent.
12 Jan 2024, 17:45
203239/472860
about a minute ago