PR CUAET
-
Дякую
-
Так вам необхідно повідомити IRCC обовʼязково. В моєму випадку я надіслала web form з поясненням та додала його сертифікат про народження. Вони просто обновлять ваш файл. Ні він не повинен мати паспорт на той час коли ви його додасте як dependent.
-
У вас паспорт раньше 27 года заканчивается?
-
Я сделала ещё один паспорт и подала его, этот паспорт до 33 года.
-
Чому не робите новий?
-
Подскажите пожалуйста, те кто подался в декабре 2023 года, есть ответы ? На каком вы этапе ?
-
В листі від універу має бути вказаний студентський номер - reference number, який присвоїли вашій дитині. Подивіться чи є. Наш лист мав таку шапку вгорі - To the Embassy or Immigration officer. Якщо у вас відмова через відсутність листа про зарахування від універу, а ви його прикріпили - то треба писати про цю ситуацію в кризову форму. Або звоніть до них в контакт-центр- там правда дозвонитися дуже складно.
-
Я так розумію ніхто не спішить з резерв плюс іти робити новий паспорт?)
-
Можливо до імміграційного адвоката на консультацію піти варіант
-
Я еду заказывать, скорее всего те кто собирается подавать бояться писать и делают это в тайне)
-
А почему тогда на три года не продлили, а только до 25 года
-
Доброго дня хто знаєте реальну відповідь що робити якщо у чоловіка закінчиться паспорт і він легально виїхав з України в 2016 році.
-
Може я щось не розумію, в чому таємниця…)
-
Нагадайте будь ласка, якщо заповнюєш I’m5669 declaration A background і в розділі occupation не вистачає місця на всю інформацію то треба докласти окремий лист з недостатньою інформацією?
-
Закон 5% работает. Всегда и во всем максимум 5% срабатывает. До 5% пользователей активны, а 95% хотят только получать информацию, но не делиться, на случай "а вдруг..." Human nature
-
Вам продовжили на 3 роки?
-
Думаю, тому що майже неможливо спіймати слоти(
-
Так, перекладають. Вони ставять штамп що вони відповідають за якість переклада.
-
Може тоді хтось знає коли найкращий час щоб виловити ці невловимі слоти? Друзі хто отримав слот в який час у вас вийшло? Дякую
-
А в мене ВП до березня 2025, а водійське до дня народження в 2024 році. (ВП перший і єдиний, не продовжений) То в них, мабуть, також елемент творчості- дата валідності документів.
12 Jan 2024, 17:45
203257/467027
5 minutes ago