PR CUAET
-
Доброго дня. Вчора отримали довідку про не судимість з України.Робили у @Margo2145 Все професійно. Може комусь буде потрібно (не реклама, мій досвід). Всім гарного дня.
-
Вот что показывает. И непонятно, как я, находясь на тот, должен попасть в тцк
-
В мене перший ворк перміт до березня 2026 року, на початку червня отримала новий, до червня 2027
-
Дякую, їх переклади підійшли у вашому кейсі для офіцера, я правильно зрозуміла?
-
я пожартував Сашко. повністю згідний. в Ванкувер тільки їхати з туристичною метою.
-
Пишить в особисті, що знаю підкажу. Але лише за спасибі, пліз, бо я не консультант
-
Ви праві. Цим мені і подобається Саскачеван. Чіпер і багато четвероногих оленів.
-
І щоб кваліфікуватися на мортгедж при 20% даунпейменті, дохід треба мати 800К. Тобто, це власники середніх і великих бізнесів, інвестори, серійні підприємці... Навіть лікарі, юристи не можуть собі дозволити таку нерухомість
-
І чи треба підгружати атестат за 9 класів?
-
Доброго дня, питання щодо подачі по AOS. В розділі Education. Якщо я закінчив 9 класів в школі, поступив в коледж і там отримав high school certificate і потім в тому же коледжі диплом молодшого спеціаліста. То як це записати в Education history? Це получится два рази secondary (aka Hight Schoold diploma) треба буде записати? Один зі школи за 9 класів як secondary, а інший за коледж як за high school?
-
Подавав чоловік 31березня вчора прийшов перміт поштою на 3 роки
-
А какой получили?
-
Так
-
Тобто за 9 клас нічого не треба взагалі? 11 класів то вже high school
-
9 класів не вказуйте взагалі.
-
9 класів не є Secondary school level. Бо то неповна середня освіта
-
Якщо у вас там лише 9 класів, то ні
-
Школу не потрібно?
-
Вимагається лише Secondary (повна середня освіта) і все, що вище. Всі дипломи/сертифікати
-
1. Education credential documents: • Upload all your secondary and post-secondary degrees, diplomas and certificates (from Canada and outside of Canada), as well as academic transcripts.
12 Jan 2024, 17:45
203289/473302
about a minute ago