Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t528286569T Offline
    t528286569T Offline
    Ira Haverska
    wrote on last edited by
    По вівторкам раз на два тижні виставляють слоти між 18:00 та 18:30 (іноді і до 18:45). Наступний раз 25 червня має бути. Треба весь час знаходитись в системі і обновляти сторінку (я обновляла кожні 5 секунд). Слоти цього разу мають бути на два тижні на початок серпня (можливо трохи кінець липня). Зайдіть зараз і зареєструйтесь в електронну чергу, і потім знов зайдіть і відмініть електронну чергу. Таким способом ваші дані, які треба заповнювати збережуться в кабінеті і коли будете ловити слот, то не треба буде їх заповнювати знов і тратити час. Коли будете обновляти сторінку то дати виглядають такими блідо сірими, а коли зʼявиться вільна дата, то цифри стануть трохи більше чорними. Не сильно замітно, то придивляйтесь. А знизу дат зʼявиться вільний час на ці дати. Моя порада: побачили вільну дату, жміть швидше, на будь-який час, не думайте. Бо поки ви бронюєте час і думаєте, то в кінці бронювання буде вже написано: вибачте, цей час вже зайнято. То жміть швидше час, відкриється форма з вашими даними і знизу буде кнопка забронювати. Жміть її швидше. Якщо все добре, то напишеться, що ви записані в електронну чергу ві на імейл прийде лист з датою та часом слота.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Люба Братусь
    wrote on last edited by
    А ви запитували про код до входу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t562650775T Offline
    t562650775T Offline
    Margo Balunova
    wrote on last edited by
    Дякую, дуже приємно )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ladislaw
    wrote on last edited by
    Тоді в цих полях years in elementary/primary school - 9? Secondary/high school - 1 (якщо в коледжі закінчив повну загальну освіту)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    IRCC відправляє доступ головному апліканту незалежно від того як подавались Перевіряйте пошту, та спам, якщо давно подавали то може спам автоматично був видалений
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александра
    wrote on last edited by
    Дд! Вчора забрала паспорти закордонні нові, ще в березні подалися на подовження ворк пермітів, бо були видані менш ніж на 3 роки через термін дії паспорту, що спливав раніше ніж 3 роки. Зараз хочу написати в кризову форму - додати фото нових паспортів, підкажіть, будь ласка, де взяти посилання на кризову форму - може хто робив подібне. Поділіться, будь ласка, посиланням та інфо. Буду безмежно вдячна!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna S
    wrote on last edited by
    Моя думка , вам молодшу треба в молодшу вписати. Там де секондарі, написати таки класи з 5 до 9, просто ви її не закінчили, наприклад. Так ви це і не стверджуєте
    1 Reply Last reply
    0
  • t297060767T Offline
    t297060767T Offline
    Андрей Резников
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Є декілька питань, буду дуже вдячний за відповіді. 1. Хтось вже подавався після 31 березня на отримання WP? 2. Що якщо закордонний паспорт трохи менше аніж на 3 роки (на данний момент на 2 роки і 10 місяців), видадуть новий WP на термін закінчення візи, так? Дуже дякую наперед за відповіді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ladislaw
    wrote on last edited by
    Коледж як trade school/ other post secondary school
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Так, роки навчання, але якісь документи про неповну середню освіту/атестат про неповну середню освіту додавати не треба
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Я би врахувала з 10 класу по закінчення коледжа включно
    1 Reply Last reply
    0
  • t528286569T Offline
    t528286569T Offline
    Ira Haverska
    wrote on last edited by
    Так, це про Едмонтон. Бо я бронювала слоти в кінці травня на першу половину липня.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александра
    wrote on last edited by
    Дд! Вчора забрала паспорти закордонні нові, ще в березні подалися на подовження ворк пермітів, бо були видані менш ніж на 3 роки через термін дії паспорту, що спливав раніше ніж 3 роки. Зараз хочу написати в кризову форму - додати фото нових паспортів, підкажіть, будь ласка, де взяти посилання на кризову форму - може хто робив подібне. Поділіться, будь ласка, посиланням та інфо. Буду безмежно вдячна!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna S
    wrote on last edited by
    Чому не треба? Там є графи навіть з 1 по 4 клас ввести. В самій анкеті. А з 5 по 9 в нього що діра буде ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Fedak
    wrote on last edited by
    Серпень це в Едмонтоні? Останній раз на Торонто були слоти на кінець червня. Тобто зараз теоретично має бути два перших тижня липня
    1 Reply Last reply
    0
  • t640714467T Offline
    t640714467T Offline
    Olga Zh
    wrote on last edited by
    Хто недавно відсилав документи через веб-форму? Чи всі приходить автоматична відповідь на імейл? Вже двічі відправила, лише у формі написано success , а на пошту нічого не приходить. І чи всім зараз приходять листи про те, що взяли в роботу? Бо по телефону мені повідомили, що нічого не прийде. Хтось має такий самий досвід? Я додатково відправила документи звичайною поштою. Сподіваюсь, хоч так спрацює. @OstapBosak , можете прокоментувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ladislaw
    wrote on last edited by
    Просто там secondary / high school , дуже заплутано
    1 Reply Last reply
    0
  • t5286346609T Offline
    t5286346609T Offline
    Nadija Ohrum
    wrote on last edited by
    Нам теж прийшов такий лист,але адвокат сказав що це стандартне підтвердження що справу почнуть розглядати,він прийшов після біометрії?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Тобто, з 5 класу до моменту, поки людина отримала повну середню освіту
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Там із 5 класу по закінчення школи/коледжу (якщо середня освіта) треба писати у графі "Secondary/high school" Тобто 7 років (чи скільки там було в людини)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags