PR CUAET
-
Точно не распространяются. Кто-то из местных бухгалтеров об этом говорил.
-
Раніше там відкривалася можливість податися лише зранку о 8:00. А потім, за кілька хвилин ліміт на подання заявок вичерпувався і знову не можна було подаватися. Це було десь у березні. Як зараз - не знаю.
-
Привіт. Чи є сенс подати зараз на продовження ворк перміту? Дякую
-
iqas.labour.alberta.ca/FACS/External/ApplicationRequest
-
Мені вчора прийшло на пошту автоматичне повідомлення
-
А де саме :0
-
Немає таких районів які слід уникати, усе інше залежить від того з якою метою Ви сюди їдете, ким зможете працювати
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Хто вже зареєструвався в резерві та подався після цього на новий паспорт?
-
Киньте, будь ласка, посилання на форму
-
www.alberta.ca/iqas-immigration-apply#jumplinks-2
-
Цей лінк розміщений на головному сайті Альберти, а саме на цій сторінці Там погортайте вниз
-
Тоді проблем не повинно бути, я так розумію QR код тільки в такому випадку формується?
-
Я это и имела в виду. WP и заканчивается
-
Та можно конечно и нужно, я с копиями езжу везде, но наверное есть те кто принципиально не хочет делать, хз, в европах стоят ксероксы и без копий не принимают, тут также можно сделать.
-
Дякую
-
Добрий день. Так.
-
Конкретно на цю програму - ні.
-
Доброго дня) Допоможіть, будь-ласка, як знайти свій NOC правильно? Щось в мене не виходить. В зарплатних відомостях написано що Production worker. Ми збираємо вентиляційні системи великі для лікарень з готових деталей. Ставимо стіни, прикручуємо чи приклеюємо, що як потрібно і видаємо готовий вентиляційний бокс. Буду дуже вдячна за допомогу!
-
Пока в ожидании рассмотрение кейса вы в легальном статусе и эта бумажка показывает легальное прибывание
12 Jan 2024, 17:45
203385/467947
4 minutes ago