PR CUAET
-
Доброго дня атестат про школу загублений, витяг з дії є, це важливий момент при подачі??
-
В мене аналогічна ситуація,здала аналізи в січні 23 року,а щас прийшов такий же лист.(Це в моєму випадку) - я теж подумала ,що потрібно здати повторно аналізи і пішла в клініку яка біля нас і лікар по U-номеру ворк перміта не змогла подивитись якусь інформацію і порадила звернутись в ту клініку де я проходила медогляд. Назначений день я прийшла до лікаря,поки фотографували та вносили дані,як виявилось лікар не потрібний ,мені роздрукували ті аналізи які я здавала ще минулого року,сказали відсканувати і самостійно відправити до ircc . Я так зрозуміла,що просто їх лікар не відправила!
-
То було масово, на два тижні, і в двох консульствах 🫣
-
If your income 800k you can buy a home for $3,200,000
-
Я взагалі не розумію навіщо атестат, якщо є дипломи. Можливо,якщо дипломів немає,тоді це важливо
-
Як я розумію вони це самі побачать у системі. Чого так вважаю? Бо коли пішов реєструватися в агенції щоб підшукали роботу то вони мені сказали, що я вже звертався до інших і навіть назвала суму яку на мене було витрачено, щоб одягнути на першу мою роботу.
-
І ще ви маєте надати платіжки з роботи і Т4, а також справу з банка, там видно скільки заробляєте і витрачаєте, з контракту на житло видно скільки коштує аренда та потім накинуть скільки вважають нормально витрачати на місяць на кожну людину в родині і якщо сукупних дохід вище теоретичних витрат то ви можете себе забезпечити.
-
Добрий день! Подався на візу і мені погодили, попросили відправити паспорт і копію документу висланого на пошту. Але є три проблеми: не вказано адресу куди відправляти, також чи потрібно оплачувати доставку і чи потрібно прикріплювати чек оплати візи? І чи потрібно проплачувати конверт назад? Дякую!