PR CUAET
-
Я взагалі не розумію навіщо атестат, якщо є дипломи. Можливо,якщо дипломів немає,тоді це важливо
-
Вы можете податься на WP после AIP
-
Кто подскажет, как получить справку, что я не получал никаких выплат и сам себя обеспечивал?
-
Останні слоти видавали на останні два тижні липня, я зловила один. Тепер будуть на два перші тижня серпня.
-
Як я розумію вони це самі побачать у системі. Чого так вважаю? Бо коли пішов реєструватися в агенції щоб підшукали роботу то вони мені сказали, що я вже звертався до інших і навіть назвала суму яку на мене було витрачено, щоб одягнути на першу мою роботу.
-
І ще ви маєте надати платіжки з роботи і Т4, а також справу з банка, там видно скільки заробляєте і витрачаєте, з контракту на житло видно скільки коштує аренда та потім накинуть скільки вважають нормально витрачати на місяць на кожну людину в родині і якщо сукупних дохід вище теоретичних витрат то ви можете себе забезпечити.
-
Ні чого не приходило, я по 50 разів перевіряю емейл
-
Добрий день! Подався на візу і мені погодили, попросили відправити паспорт і копію документу висланого на пошту. Але є три проблеми: не вказано адресу куди відправляти, також чи потрібно оплачувати доставку і чи потрібно прикріплювати чек оплати візи? І чи потрібно проплачувати конверт назад? Дякую!
-
Зачем это тут спрашивать то
-
Модератор, не видаляйте, будь ласка, повідомлення із посиланням на кризову форму, я навіть не встигла перейти на нею, поверніть, будь ласка. Це дуже терміново. Дуже прошу добру людину, що поділилася посиланням, напишіть мені його в приватні повідомлення. Буду дуже Вам вдячна!
-
Там в повідомленні повинно бути посилання переходити на нього і там все розписано, потрібно купити два конверти ,один буде зворотній
-
8 декабря подался. В январе было био и AOR. И после апдейтов больше не было.
-
Так. В березні.
-
Дякую! А ви подавали ще до 31.03.2024?
-
Я своїй доньці 14 р зробила і ворк перміт, і візітор рекорд. Отримали і те, і те до 27 року. Навіть раніше, ніж мені апрувнули їй.
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка чи можна ще раз податися підлітку на wp,якщо він пропустив запрошення на біометрію,і йому не одобрили заявку?
-
Знакомый подавался после 31 марта на снятие ограничений, дали на 3 года (+ полгода к тому что было)
-
дякую! спробую, але зараз вже платно
-
Я чекала 8 днів аж
-
Хтось подавав на зняття обмежень/подовження ворк перміту на паспорт іншої країни а не на український як по куает
12 Jan 2024, 17:45
203441/450239
4 minutes ago