PR CUAET
-
Доброго дня усім) Підкажіть будь ласка контакти міграційного консультанта або міграційні агентства Калгарі послугами яко вже користувались. Дякую усім за відповідь.
-
А як довго займає отримання супер візи?
-
Будем надеяться, что проскочит
-
За полгода может очень многое поменяться,на данный момент принимают с резервом,как дальше будет посмотрим
-
Пише на оф сайті, що 2 місяці. Але є загвоздка: при подачі заявки на супер візу треба подати підтвердження повної або в розстрочку оплати мінімум 1 року мед страхування (1,5-2 тис кад). Вот я якраз зависла на цьому етапі, що треба прошерстити страхові чи можна потім кенсельнути ту страховку, а не тільки перенести на інші дати, і які в них кенселейшн фі, тощо
-
Всіх вітаю, в понеділок їду з Калгарі в Єдмонтон в консульство та в цей же день назад, в машині ще є 5 місць, якщо кому треба теж туди пишіть в пп. Виїзд рано о 6.00.
-
Я подавалась 24 февраля себе и мужу , он получил 10 апреля , я 18 апреля продленный на 3 года, мы оба работаем , может от этого зависит, работает человек или нет
-
Дякую. Мені сказали, заявка є. Чекайте. Вже на три місяці строки перевершили.
-
Можете написати що є ПР на свій страх і ризик. Якщо далі не питають дату коли отримали ПР.
-
А потім можна буде внести зміни перед співбесідою?
-
Офіційний сайт не дає строків супер візи з України. То мабуть з іншої країни 2 місяці. Щодо подачі з Україні даних немає.
-
Депутатський помічник. Я думаю, як на неї надавити. Візітор віза для мами із Франції. Вона пенсіонер. Я думаю, її навмисне не розглядають, щоб до жовтня не встигла.
-
Можете і зі мною поділитися будь ласка 🙏
-
Можна зробити відкладений початок дії полісі. Тобто купляєте зараз а в силу вступає полісі коли батьки заїжджають. Її все одно питають при перетині кордону з супер візою
-
Вот поэтому и странно.. лотерея какая-то что ли
-
Муж 2 , и я 1,5 года
-
Я работаю, перманент позиция… в компании уже 1.5 года
-
Хто сказав? Імміграція чи депутатський офіс? Я так розумію з депутатами як пощастить. У нас дуже класний помічник попався. Було одразу зрозуміло що він таке робив і не раз і дуже швидко.
-
Термін очікування на тур візу в Україні 460 днів🤷🏻♀️ 1 рік і 3 місяці якщо не більше… хз, довго чекати, до наступного літа не встигне… може таки варто добити ту страховку для супер візи🤔
-
А я навпаки 😀 тур віза щось затримується. Мама у Франції
12 Jan 2024, 17:45
203509/474652
a day ago