PR CUAET
-
Муж 2 , и я 1,5 года
-
Так, я бачила, що там можна вказати від якого числа вона має почати діяти, але по-перше: я не знаю коли мама збереться летіти, а по-друге: навряд чи вона буде тут аж цілий рік. Я вже поглядаю в сторону звичайної тур візи щоб не ускладнювати собі життя
-
Нам наш переслав таку відповід від офісу: Your constituent’s application is in process or waiting to be reviewed by an immigration officer. No further action is required from them at this time. Our office will contact your constituent once a decision has been taken or should we require further information from you." І за 10 днів було рішення
-
А как долго Вы здесь?
-
Ми також розглядали цю схему. Як план б після депутату. А ви дивилися виписку з її файлу, на якому етапі застрягла. В нас було зрозуміло що всі етапи пройшли але просто хтось не завершує справу, просто не відкриває. Коли є затримка на якомусь етапі то там депутати не допомагають особливо. І супер віза може застрягнути там само.
-
Наш спочатку розмовляв з IRCC. Підтвердив загальні деталі і саме в якому офісу. За деталями я так розумію щось як інформація звічайного контакт центру. І сказав буду питати офіс напряму. Після прямого запиту тільки зрушилось. Ваш помічник здається далі не пішов