PR CUAET
-
Доброї ночі. Можна і мені будь ласка 🤗
-
Так подаваться можно было только 11-го или следующие дни тоже?
-
Где сдавали документы, там и забирать. Раз получилось сдать в разных городах, значит, получится и забрать.
-
1 січня взагалі ніхто не знає, що буде.
-
Так первого января счётчик программы обнуляется ... И там повалят все...
-
12 тоже можно было, но, думаю, теперь они алгоритм отработали, за один день управятся ..
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, вирішили питання?
-
Мені підписувати нічого не треба. Це не я питала. Але що буде з 1 січня , дійсно поки таємниця
-
Лучше попробуйте форму авторизации и декларации подписать у работодателя, пока время есть, может он вообще откажется.... И прийдется вам работу менять...
-
Ой нет муж 2 года и месяц. Я 1,5 года
-
Та ладно, что там непонятного?
-
Лучше попробуйте форму авторизации и декларации подписать у работодателя, пока время есть, может он вообще откажется.... И прийдется вам работу менять...
-
Все будет, как и первого января 2023, не напускайте туман... Никакой тайны там нет
-
Доброго дня підскажіть будьласка скільки відцотків заберається з зарплати якщо працюєш на пайрол в британській колумбії
-
Доброго дня підскажіть будьласка скільки відцотків заберається з зарплати якщо працюєш на пайрол в британській колумбії
-
Софійка народилася здоровою дівчинкою викликала лише маленька червона цяточка на носі, яка несподівано почала рости в 4 місяці. Одразу почали бити тривогу і звернулися до лікаря. Соні встановили діагноз гемангіома та призначили лікування. На жаль, після тривалого періоду ситуація лише погіршувалася, а операцію лікарі постійно відкладали. Шукаючи порятунку для донечки, звернулися до лікаря Валіхновського, який наголосив, що операцію потрібно провести терміново. На жаль, ситуація Софійки дуже непроста, тож складна операція буде витратною. За попередніми підрахунками маємо зібрати 215 800 грн, щоб покрити витрати на операцію. Знайти таку суму швидко – складно тому звертаюся до небайдужих людей,кожна ваша гривня наближає збір до успішного закриття, а Софійку – до одужання! Допомогти Софії можна за реквізитами. UAH 4601601087010153 EUR 5355161168567766 USD 5355161166502856 PayPal annaukrainelu@gmail.com
-
Є. Мені зарахували медицину 5.05, а потім оновили 25.05. І з тих пір тиша😒
-
Доброго дня! В мене 20% при 40 годинах на тиждень Якщо менше 40 - менших % в залежності від відпрацьованих годин Якщо + овер тайм - % буде більшим, більше 30% не було
-
На самом деле они могут, просто не в курсе этого. Мне тоже не хотели открывать , пока я им не показал их же сайт, где написано , что любой резидент может открыть. И таки открыли, после звонка в поддержку
-
В мене, приблизно, 22,5 %
12 Jan 2024, 17:45
Post 203575 of 387317
4 minutes ago