PR CUAET
-
дякую,добрий шанс взяти пр в онтаріо )
-
Так, якщо позиція Слевел то 200
-
Ну якщо я вже в Канаді ,то я можу юзати це як бали к экспресс єнтрі .а скільки балів це 50 ?
-
Так, і право податися на закритий воркперміт
-
Привіт ,а як працює взагалі lmia ? Це доп бали к экспресс энтрі профілю
-
Добрий день. При подачі на федеральному рівні рісля номінації від Альберти (AOS) чи важливо, скільки грошей вкажете на рахунку?
-
Аутентифікація може бути до 55 днів
-
На англ. Потом переклад і вдправка на аутентифікацію. Потім віправка в консульство на легалізацію.
-
Дивно, що так довго👀 Тобто треба зробити довіренність спочатку на англійській мові, а потім зробити переклад довіреності на українську мову і нотаріально затвердити, правильно? Це все займає 1,5міс?
-
Ну в мене місяць виясняли чи є в них gts споти. І то таке враження що адвокатка забула відповісти чи подати той запит :(
-
Це супер швидко. В мене десь 2 тижні. А до цього ще місяць юристи вибивали з роботодавця потрібні документи
-
Офіцер має право запросити свіжу в будь-якому випадку
-
Як це оновити? Вони ж безстрокові мають бути. Чи Ви повертались в країну з якої брали довідку післЯ взяття довідки?
-
В мене тиждень від схвалення менеджера до одержання лміа листа
-
Для IT - Lmia gts до 2 тижнів, головне роботодавця знайти згодного
-
Так, було повідомлення про це і додатково дзвонили і перепитували.
-
Треба переводи легалізація і тд
-
Я вчора розмовляв з нотаріусом. Він каже можна зробити. Але це затягнеться на 1.5 місяці
-
Теж цікавить
-
На наш дзвінок щодо терміну виплат сказали, що перевірка аплікацій з тимчасовим sin (починається на 9), триває трошки довше, до одного місяця.
12 Jan 2024, 17:45
20381/434758
3 minutes ago