PR CUAET
-
Но нужно прикрепить все страницы паспорта с визами. Нужно чтобы поездки совпадали
-
Скажите, пожалуйста, если ребенку 12 лет, фото делают в консульстве?
-
Для оплаты нужна Канадская Дебит карта
-
www.eurointegration.com.ua/rus/news/2022/04/28/7138527/
-
Добрый день. Меняю ребенку паспорт на днях. 12 лет. Паспорт был продлен до 25 года. Могу ли написать заявление, чтоб оставили старый пока до 25, но при этом получить ещё и новый? И как происходит оплата в консульстве Эдмонтона?
-
Так. Парламент Канады прiзнав геноцид в 2022
-
По CUAET поездок нет) а по паспорту поездки есть))
-
Так.
-
Отримання ПР карток неможливе без вашого місцезнаходження в той час у Канаді.
-
Чи може хтось в такій ситуації. Подалися по цій програмі в січні, мамі 70 років, ще нема нічого, а Куаєт віза закінчується в жовтні 2024. Продовжити не встигли, бо тільки забрали новий паспорт. ПР не встигне получити ЩО РОБИТИ?
-
Так вони надходять по пошті, в скриньку, а не особисто. Чи вони перевіряють та контактують з вами? В мене є власне житло в Канаді. Просто хочу виїхати на деякий час.
-
Напишите разъяснение обязательно, чтобы предотвратить все негативные последствия. Таких кейсов много сейчас. Мы всегда так делаем и не было ни с кем проблем.
-
Ні, це one credential
-
У вимогах - додати всі освітні документи рівня повної середньої освіти (Secondary school/High school) і вище. Документи за неповну середню освіту не вимагаються
-
Подавать с реальной информацией, писать объяснительное письмо почему не указали ранее эту информацию и надеяться на чудо и лояльность офицера )
-
Якщо є ворк перміт, то на основі нього можна податись на нову візу, терміни якої співпадуть з ворк пермітом. А там і ПР підтянеться. Якщо немає ворк перміта - подавати на візітор візу
-
Це Ваша особисте відношення до цього, до чого тут офіційні документи що Ви подаєте на PR.
-
можете. у вас же має бути діючий паспорт. плюс, там можливо якась діюча віза.
-
Силка не працювала яку я перед тим відправила вам і я видалила. Введіть в гугл Ircc web form Перша силка: Changes to the Web Form
-
Ще можна на супер візу для батьків податися, вона на 10 років і дозволяє перебувати в Канаді до 5 років без виїзду
12 Jan 2024, 17:45
203850/436969
2 minutes ago