PR CUAET
-
Підкажіть як вносити зміни в кейс, якщо тільки подав і ще не було AOR і біометрії?
-
Так переїздили, треба внести зміни у кейс
-
Підгрузив лист-пояснення 25го Березня. До цих пір чекаємо якогось руху з заявкою.
-
Я ни за кого ничего не считаю, а смотрю на факты: парламент принял - принял. P.S. Срок рассмотрения H&C - 24 месяца - вы знали на что шли когда подавали; вам PR никто не обещал раздавать при подаче на CUAET. Выше писал, что отношусь к этому спокойно: прокатит - прокатит, нет - так есть другие страны ещё и по приятнее. Всё кто хотел, продлили WP до 2027 )
-
Вітаю. Підкажіть будь-ласка, якщо подавалися на грін-кард лотерею до США та не отримали схвалення, це ж вважається відмовою, так? Потрібно вказати як відмова у візі?
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, по формі з подорожами. Якщо людина останні два роки не живе в Україні, і з країни проживання їздить в сусідню країну і в Україну, то саму країну проживання НЕ включати в тревел ліст, а подорожі з неї до України включати ? Також, якщо ми зараз подамося поки людина в Канаді, а очікувати ПР вона поїде в іншу країну (що наче не заборонено). Які потенційні проблеми можуть з цим бути, крім того що доведеться швидко летіти назад коли ПР одобрять (я так розумію там днів 7 буде, щоб прийняти заявку. Думаю так, бо так було в мене коли ПР апрувнули - 7 днів, щоб підтвердити що ти в Канаді або сповістити якщо десь в іншому місці)
-
Скажіть будь ласка, якщо прийшов дозапит на документ, як його можна відправити їм?, пишуть що можна через вебформу, дали лінк, але там тільки можна вибрати express entry, у мене non express. Другий варіант дають через IRCC account, але там взагалі не бачу куди ці документи додати і де написати пояснення. Допоможіть будь ласка, хто як відправляв дозапити? Дякую 🙏
-
Ищу партнеров, заинтересованных в хорошей прибыли на дистанционном формате, за информацией в лс
-
Я й кажу що Ви не розумієте що кажете, ні системи прийняття законів у Канаді, ні статистику про продовження WP. Тимпаче схоже що мало що знаєте що таке Геноцид. Раджу читати не лище статті в інтернеті... Якщо для Вас є країні попроємніше, то щож Ви робите у Канаді тим паче у гілці гуманітарної програми.
-
звичайно
-
Почитайте тут : t.me/prcuaet/39954/196547