PR CUAET
-
Зданиєтьс там треба обирати подачу на папері, вони ще не виправили програму. Спробуйте так. Коли я додавала , то обирала подачу на папері. Хоча в мене була не на папері:)
-
Теж цікавить це питання, як би і можеш подаватись бо є вже 12 міс досвіду , але вони питають пєй стаби з роботи за останні 3 місяці, якщо треба саме с тої компанії де працюєш на даний момент то получається треба ще 3 міс відробити
-
Ні, то не рахується як відмова. Лотерея немає ніяких негативних наслідків. Це якби ви на візу подавались і вам відмовили, то так.
-
Не треба чекати, напишіть нам в особисті, ми швидко зробимо
-
Доброго дня, напишіть мені в особисті, які документи треба перекладати
-
Напишіть нам допоможемо
-
Прежний заканчивался в марте 2026, новый в июне 2027. На вопросы "Почему?" Не отвечают.
-
Я не подавалася на новий Work permit до 31 березня, бо новий паспорт не був готовим а старий закінчувався. Зразу після 31 березня я отримала новий паспорт і хочу податись на ворк перміт, продовжити його, але вже не продовжують. Як думаєте, чи є шанси податися на новий ворк перміт із продовженням як це було до 31 березня? Адже вони повинні знати, що багато паспортів були в процесі.
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка, у дочки паспорт закінчується у липні 25 року, мені потрібно чекати до його закінчення чи вже десь на початку 25 року подавати на новий? І ще питання, чи можна його просто продовжити, а через декілька років податися на громадянство Канади і вже той паспорт не замовляти? Перетинати кордон можна ж з подовженим паспортом? Дякую завчасно!