PR CUAET
-
Так яка все таки тривалість job offer?
-
Підкажіть будь ласка, якщо подали документи, AOR нема - чи можна змінювати адресу в Канаді, і куди про це повідомляти?
-
Що і треба було довести )
-
Яroj дитина в Канаду не їде на ПР, то і дозвіл не потрібен
-
Можна податися коли завгодно, якщо ви в Канаді. Але чим довше ви тут живете тим кращі ваші шанси. Якщо інші фактори слабкі, я стараюся щоб в Канді проживання було хоча б 1-2 роки
-
Моя колега, яка спеціалізється на цій програмі бере від 4900 Проте на ринку бачив ціни від 5 до 10 тис переважно
-
Не можу зараз знайти цієї інформації на сайті проте я її точно бачила . Щоб не хвилюватися с цього приводу ви можете надіслати листа з таким самим запитанням на пошту консульства Торонто , вони точно відповідають
-
І як це зробити якщо це потрібно, чи зручніше?
-
Для чого це робити?
-
Підкажіть чи потрібно якось підсвязувати свою аплікацію з Пр до порталу Gkey?
-
Наразі че нічого не міняє для нас
-
Дякую) бо мої листи на офіційну скриньку вони ігнорують 😞
-
Йому не дадуть ворк перміт - буде просто туристом
-
Все збереглося як каже офіційний сайт, оновили тільки варіант запису
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка де знайти повний перелік документів для апліканта та його пари на подачу PR. Хочу упевнитися чи всі правильно зібрав. Дякую за допомогу
-
По FST немає вибірок вже 4тий рік. Тому якщо у вас тільки 380, і є запрошення на OINP - 100% треба брати
-
Доброго вечора а можна апдейт по довідці з 11.01 що тепер треба робити ? Беремо дію , перекладаємо та робимо апостиль ? Без відправки до консульства ? Дякую
-
Дякую дуже за відповідь, Остапе🙏☺️ просто, в моїй програмі NB PNP є така вимога, і я чула, що по іншим провінціям теж буває.
-
Та , ще краще кожну години перевіряти як я зрозуміла , бо тут одного часу коли дропають вільні дати немає
-
Для більшості PNP якщо у вас є ворк перміт це не потрібно
12 Jan 2024, 17:45
203/459743
3 minutes ago