PR CUAET
-
Я додавав ще пачку документів і LOE через 3 місяці після подачі
-
А як на данному етапі подавати зміни? Якщо номера немає ніякого. Чи можливо треба відмінити аплікацію і ще раз подати?
-
Думаю це не проблема взагалі, можете сміло додавати, поясніть в листі що просто забули, до поки вашу справу не взяли на розгляд і не почали отримувати відповіді від інших країн це ще не дуже велика помилка
-
Зрозуміла, дякую
-
Дякую за відповідь
-
Через веб форму там можна без номеру справи додати
-
Ищy людeй для зaработка нa yдаленной оcнове в свoбодное вpемя, Oт 21 годa зa подpобностями в личныe сообщeния
-
Ні, коли подавали, був строк 4-6 місяців! ВП в підвішеному стані- з лютого тиша!
-
Вітаю Всіх Виникло таке питання: Який саме НОК обрати розумніше? 21230 Computer systems developers and programmers 21231 Software engineers and designers 21232 Software developers and programmers 21234 Web developers and programmers 21311 Computer engineers (except software engineers and designers) Я працюю в ІТ ще з тих часів коли воно не було так популярне))) Можу сказати що усі ці п'ять варіантів мені підходять. Останні роки працюю виключно як Lead Developer / Lead Software Engineer etc. Підкажіть будь ласка де подивитись детально список обов'язків можливо це мені допоможе все зважити і вибрати якійсь один. Ще питання у підтвердженні попередніх років роботи до Канади, будь ласка не спримайте за важко, пришліть якщо є примірник який у вас вже прийняли у приватні повідомлення як має виглядати перше джоб леттер саме у Канаді і чи потрібно там НОК вказувати десь, і друге як має виглядати документ для підтвердження досвіду з минулих компаній до Канади. Буду дуже вдячний.
-
От через це відео взагалі все насторожило тому хочу розібратися що потом за голову не братися.
-
Вы не совсем правы. Если человек идет через провинцию и после Пр сразу покидает провинцию( при этом подписав документы, что он будет жить и работать в этой провинции) могут быть проблемы при подаче на citizen или в дальнейшем при обновлении карты ПР. У нас было у друзей так. Но переезд был связан с компанией. В которой они работали. Фирма открыла офис в новой провинции и их перевели. К счастью все обошлось
-
Дякую! В принципі це все знала) крім того що буває ще 200 балів дає LMIA. Я нажаль зможу отримати лише 50
-
Скажите пожалуйста, вопрос к тем кто рано подался получили ли вы АОР без оплаты биометрии все сразу оплачивали биометрию или есть кто такой как я, кто не оплатил сразу и получил АОР, а потом оплатил биометрию и сдал её, переживаю надо ли мне искать как её оплатить теперь или подождать пока АОР придёт и потом оплачивать (подались в конце апреля)