PR CUAET
-
Доброго дня!Я продовжувала візітор дитині 7 років ,сьогодні прийшла смс ,що потрібно додати переклад свідоцтво про народження та дозвіл від батька на виїзд .Якщо батько летів разом з нами та проживає також.То дозвіл потрібно чи ні ?Дякую всім за відповідь.
-
З Австрії хтось робить довідку ?
-
Дякую ❤️
-
Привіт Дівчата , підкажіть хто робив довідку про несудимість для себе Чи потрібно робити довідку на дівоче прізвище теж? Тобто щоб воно теж було вказано з прізвищем після шлюбу но в скобках чи достатньо просто прізвище що після шлюбу ? Дякую
-
Привіт Дівчата , підкажіть хто робив довідку для себе Чи потрібно робити довідку на дівоче прізвище? Тобто щоб воно теж було вказано з прізвищем після шлюбу но в скобках чи достатньо просто прізвище що після шлюбу ? Дякую
-
Привіт, це більше питання до консультантів: чи було багато відмов для людей по куает за місреп? Чи LoE все вирішував в більшості випадків?
-
Я ещё не меняла. Только собираемся. Вроде нет
-
Доброго дня. Чи відновлював хтось шкільний атестат якщо закінчили школу на т.о. території? Апостиль не прийняв атестат з Сімферополя, то відновили за їх скеруванням в іншій школі на території України. Школа видала свідоцтво з електронним підписом директора школи, що чоловік закінчив в Криму, а свідоцтво без підпису, оскільки підписувати його електронним підписом неможливо. Якщо у когось схожа ситуація, напишіть мені в ПП які у вас підписи та прізвища на відновлених документах На запит до апостиля, щодо конкретних пунктів нормативного акту, скидають мені номер наказу МОН 🙈
-
Ви впевнені що це через відсутній референс? Ні ми ні жоден з наших знайомих не додавали референсів на федеральному рівні. На провінційному так, але не на федеральному. Хіба що дозапит можна отримати щодо цього.
-
Отдам книги по IELTS и по CELPIP на фото выше. Торонто, район метро Lansdowne. Отправлять никуда не буду. Если нужно, приходите забирайте.