PR CUAET
-
Тільки що з консульства в Едмонтоні. Всім чоловікам видають готові паспорти без оновлення даних.
-
Тому що у мене Teer 3 і думала подаватись одразу на EE без номінації тому що роботодавець не хоче давати декларацію нову яка Альберта зараз вимагає
-
народ, що вважається graduation date? я ніде не можу знайти що вважається таковим на сайтах свого універу. це дата коли транскрипт видали чи дата коли convocation?офіційний диплом мені теж в іншу дату прислали, хоча фізичну версію видали в дату convocation. На дипломі зазначена дата коли транскріпт прислали
-
Аплікації пре і пост мають бути максимально ідентичні Але в пре ІтА здається немає personal history
-
Ось тут плюс мінус картина на 2024: t.me/prcuaet/39954/172254
-
Прохідного немає. Але є вибірки. Ось останні:
-
Так, треба І надавати після референси+виписки з банків і податкової
-
Видають тільки тим, хто замовив паспорт до вступу в дію закону про мобілізацію. На рахунок «завмерлих паспортів», на жаль, нічого не чули.
-
Тому пишіть 09/2001, умов но. Система здаєтся день не питає
-
Якщо ви знаєтесь на цьому питанні то можливо змогли б допомогти
-
Кому ви це адресували? Будь ласка використовуйте функцію reply
-
Дата написана має бути на вашому дипломі - коли вам було офіційно надано звання : бакалавра, магістра, аспіранта, доктора наук
-
Не усклабнюйте собі життя, знайдіть дату, якою підписаний диплом і її напишіть.
-
Це точна інформація? якщо я була 3 рази заміжня, то на кожне прізвище довідка потрібна?😬 В моїй логіці це не вкладається, так як ІІН один на все життя в Україні
-
нам на емейл прийшов список необхідних документів. Так треба любий доказ проживання дитини в Канаді. Підходить довідка зі школи, копія ID, копія оплати тут за садочок або якісь кружок, оплата стоматології дитини, лист який прийшов з health cart /провінційна страховка на дитину. Я пішла в школу і без жодних проблем взяла три довідки на кожну дитину. Це швидко, секретар прям одразу роздрукувати і видала. А ще можна роздрукувати онлайн- табель дитини.