PR CUAET
-
Спіймати два дитячих слота до 16 років не дає їхня програма. Тому ми з чоловіком ловили разом. Я ловила 1 дитячий+ 1 дорослий і чоловік ловив ще 1 дитячий. Але спіймали тільки дитячі два, потім писала їм лист з проханням прийняти і третю дитину. Бо у нас іх троє :) но старшому вже 17рочків. Нам дозволили це зробити. Тому якщо слот спіймав чоловік, а подавати буде дружина, то обов'язково беріть свідоцтво про одруження. Я ще паспорт чоловіка брала і військові документи, но це не питали в мене. Була в Торонто 21червня. Я подала три файла і Дівчина дуже швидко сама розібралась і все оформила за 16хвилин. Доречі дівчина сказала що хто з батьків подає на дитячі паспорти, той і забирає.
-
Якщо ви в Польщі жили тільки з новим прізвищем, то я думаю не обовʼязково
-
В мене вказано
-
Перевірив: не все так лінійно, залежить від часу працевлаштування The amount of notice an employee is entitled to when terminated without cause in Ontario can be found in both the statutory law and the common law. There are minimum amounts required by the Employment Standards’ Act (the “ESA”) as well as standard entitlements based on established case law, or common law, in the province. Under the ESA, minimum amounts are set as follows
-
Всім привіт, може хтось працює в офісі і просив копію бізнес ліцензії? Я працюю в мережі магазинів і вони сказали, що на офіс у них немає ліцензії, тільки на самі магазини. Цікаво, що в такому випадку робити
-
Оце таймінг 🥺 майже 5 місяців на картки 🫣😩
-
Підкажіть будь ласка процес подачі на нові візи дітям. Візітор рекорд вже зробили.
-
Так, можливо, але вони і повідомили про відмову майже через 1,5 місяців 😩 зараз на сайті пише що 77 днів середній термін обробки карток. Сподіваюсь, що це дійсно так ❤️
-
Для всіх програм медогляд на ПР однаковий. Ренген, аналіз крові, сечі на снід, ЗПП. Усна розмова з лікарем про попердні операції, історію хвороб. Але в Україні люблять зробити «додатковий огляд» ще чогось щоб «переконатись» що все ок. А по факту просто додаткові гроші взяти
-
Привіт всім. А можете дати посилання на таблицю з датами коли відкривається подача? Дякую.
-
і мене, пліз, додайте до групи! 🫣
-
Від 1 день до ніколи тут статистика . Все залежить лише від вашого індивідуального роботодавця