PR CUAET
-
Всім привіт, може хтось працює в офісі і просив копію бізнес ліцензії? Я працюю в мережі магазинів і вони сказали, що на офіс у них немає ліцензії, тільки на самі магазини. Цікаво, що в такому випадку робити
-
Оце таймінг 🥺 майже 5 місяців на картки 🫣😩
-
Підкажіть будь ласка процес подачі на нові візи дітям. Візітор рекорд вже зробили.
-
Так, можливо, але вони і повідомили про відмову майже через 1,5 місяців 😩 зараз на сайті пише що 77 днів середній термін обробки карток. Сподіваюсь, що це дійсно так ❤️
-
Для всіх програм медогляд на ПР однаковий. Ренген, аналіз крові, сечі на снід, ЗПП. Усна розмова з лікарем про попердні операції, історію хвороб. Але в Україні люблять зробити «додатковий огляд» ще чогось щоб «переконатись» що все ок. А по факту просто додаткові гроші взяти
-
Привіт всім. А можете дати посилання на таблицю з датами коли відкривається подача? Дякую.
-
і мене, пліз, додайте до групи! 🫣
-
Від 1 день до ніколи тут статистика . Все залежить лише від вашого індивідуального роботодавця
-
Ми обидва eligible
-
А ще таке питання, а чи можна створювати 2 анкети на ЕЕ на мене (де я головний аплікант) і на чоловіка (де він головний) в нас просто ситуація, що в мене виходить більший бал, а в нього завдяки професії більша ймовірність отримати номінацію від провінції
-
Дякую за відповідь Шкода але так і так жила з прізвищами Буду бачити по ситуації що мені пришлють прийдеться посилати може
-
А все знайшов )))