PR CUAET
-
Нам дали за 2 дні. Але вам цей досвід нічого не дасть. В вашому випадку, добре, що хоч казки розказують, а не відмова. Може таки підпишуть, просто довго, як тут люблять нікуди не поспішати
-
Мені вже 3 неділю казки розказують(
-
Момент подачі
-
Це на куаєт чи ПР медогляд у вас був?
-
в Едмонтоні те саме😁
-
якшо visa office: Montreal, а не Etobicoke, то скоріш за все буде швидше ніж в мене)
-
В Саскатуні робили - рентген, аналіз крові і фото. Все
-
мне в тот же день дали... утром попросил HR менеджера, к концу рабочего дня прислала по емейл.
-
В паспорт ставлять тільки печатку про видачу ворк перміту/візітор рекорду. Печатки про перетин кордону не ставлять
-
Чесно, можливо є відмінності, але в Онтаріо є скорочений, типу коли якісь кризи/біженці, і куаєт туди попадає і повний. На них і ціни різні. Але потім по факту скорочений і на ПР підійшов. А людина питає про медогляд в Україні, там «повний список»
-
В мене це зайняло хвилин 15 від сили, заповнити і підписати.
-
Допоможіть будь ласка, таке питання. Подаємо документи на PR для мами і на етапі коли потрібно завантажити паспорт із відміткою коли мама заїхали до Канади зрозуміли що її немає... Тобто Дозвіл на роботу вона отримала а от відмітки в паспорті немає. Що робити? Їхати в аеропорт?
-
Ну я казала на ПР, а є різниця? Я собі робила на джоб візу, і він пішов і на ПР. Я так зрозуміла, що на еміграцію, воно однакове
-
Можна і треба
-
Дякую за відповідь!
-
Теоретично у людини міг змінитися паспорт після в'їзду до Канади. Тому особливо не переживайте.
-
А як зрозуміти що це скорочений? Форма наче така ж як в Києві мені видавали
-
Дякую 🙏
-
інколи ставлять, інколи ні. у нас є відмітка про перший вʼїзд.
-
В репорті upfront medical type: visitor 👀
12 Jan 2024, 17:45
204394/471003
about a minute ago