PR CUAET
-
В репорті upfront medical type: visitor 👀
-
У нас взагалі ніякою немає. В паспорті є тільки віза і жодною позначки про в'їзд або щось інше із Канади
-
Ага, ціна була менше трошки, 280 десь
-
що цікаво в Онтаріо ціна дешевша
-
нам загнули від 420$ на ПР
-
В тих мед центрах що я дивилась вони чітко писали що це скорочений медогляд. Думаю в Україні просто немає такої опції, лише в Канаді щоб швидше обробляти тих хто вже в Канаді
-
на PR дорожче коштує медицина, але більшості зараховують Cuaet медицину.
-
Доброго. Подавався на pr в листопаді. Получив номер. Зробив аккаунт на IRCC secure. Але не можу підключити туди мою аплікацію. Підкажіть будь ласка що я повинен вибрати при підключенні. Інструкцію не можу знайти.
-
Так може це скорочений? Він має підійти теж? Блін, я їм дзвонила, питала на ПР наче.... але мене запитували, чи по куает людина тут чи ні...
-
Дякую!
-
це не є важливим. вони побачать ваші перетини кордону в системі
-
Спробуйте іншу клініку або іншого лікаря. Кажуть про ваші стани, симптоми, історію, через які вам здається, що може бути низьким залізо. Моя сімейна була готова просто дати направлення через занепокоєння і те, що раніше показник був на межі норми.
-
Я надавала адресу реєстрації,в мене питали,а ще ідентифікаційний номер дитини(якщо є)
-
У нас не просили підтвердження, тільки в анкеті вказувала адресу ..
-
Вибачте, не підскажу як можна це зробити закордоном..бо робила в Україні дітям. Може хтось підкаже
-
то це ще добра ціна
-
ми вже в Саскатун не дзвонили, тільки по Альберті
-
Ви просто писали адресу реєстрації? Чи вас просили документ що підтверджує адресу реєстрації в Україні?
-
Нам сказали 420 якщо без куает, з куает 280
-
ми не здавали. тільки взнавали ціни
12 Jan 2024, 17:45
204413/430484
16 minutes ago